Annonce
Holstebro

Julens handicapkørsel skal bestilles i god tid

Holstebro: Der er særlige frister, hvis man skal bestille handicapkørsel i jule- og nytårsdagene med Midttrafik.

Bestilling af rejser under 100 kilometer til juleaften, skal ske i perioden 14. november til 16. december på telefon 8740 8391. Hvis man skal bruge kørsel nytårsaften skal kørslen bestilles i perioden 17.-28. december. Kunderne har mulighed for at bestille kørsel frem til kl. 2 nytårsnat.

Bestilling af rejser over 100 kilometer, der kombineres med tog og X Bus samt interne rejser i anden region i juledagene og frem til 1. januar, kan bestilles frem til 2. december på telefon 8740 8300 (tast 5).

Hvis hele rejsen køres i taxa/liftbus i Jylland eller på Fyn, skal det bestilles frem til 2. december på telefon 8740 8300 (tast 5). Bemærk at rejsen skal være afsluttet senest 24. december kl. 12.

Det er ikke muligt at bestille kørsel via internet eller mail til jule- og nytårsaften, og der kan ikke bestilles tilkøb af løft med trappemaskine til de to dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce