Annonce
Holstebro

Julens handicapkørsel skal bestilles i god tid

Holstebro: Der er særlige frister, hvis man skal bestille handicapkørsel i jule- og nytårsdagene med Midttrafik.

Bestilling af rejser under 100 kilometer til juleaften, skal ske i perioden 14. november til 16. december på telefon 8740 8391. Hvis man skal bruge kørsel nytårsaften skal kørslen bestilles i perioden 17.-28. december. Kunderne har mulighed for at bestille kørsel frem til kl. 2 nytårsnat.

Bestilling af rejser over 100 kilometer, der kombineres med tog og X Bus samt interne rejser i anden region i juledagene og frem til 1. januar, kan bestilles frem til 2. december på telefon 8740 8300 (tast 5).

Hvis hele rejsen køres i taxa/liftbus i Jylland eller på Fyn, skal det bestilles frem til 2. december på telefon 8740 8300 (tast 5). Bemærk at rejsen skal være afsluttet senest 24. december kl. 12.

Det er ikke muligt at bestille kørsel via internet eller mail til jule- og nytårsaften, og der kan ikke bestilles tilkøb af løft med trappemaskine til de to dage.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Indbrud i genbrugsbutik

Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce