Annonce
Navne

Julehår og julehygge udløste pris

Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard overrækker diplom og gavekort på en biograftur til Zoom by Zoom . Privatfoto
Udsatterådsprisen gik i år til fem erhvervsdrivende i Holstebro Kommune for den indsats, de har gjort for sociale udsatte i en juletid, som for nogle kan være svær at komme igennem, når midlerne er få.

Holstebro: Fredag den blev årets Udsatterådspris overrakt.

Prisen, der består af et diplom og en gave (en biograftur til de involverede medarbejdere hos de erhvervsdrivende), gik til fem lokale erhvervsdrivende i Holstebro.

Under mottoet "Julehår og Julehygge" gav fem erhvervsdrivende de socialt udsatte mulighed for at modtage en gratis juleklipning, julehygge med lidt godt mad samt små gaver ved et arrangement den 23. december 2018.

Hver af de fem erhvervsdrivende bidrog – fra REMA1000, der leverede sodavand, kage, rundstykker og mad til Livink og Sense of Beauty, der sørgede for små gaver, til Zoom by Zoom og HairCules, der tilbød juleklipning til store og små.

- Prismodtagerne har med arrangementet vist, at bare fordi man er udsat, kan man godt være værdsat. Vi kan kun håbe på, at endnu flere virksomheder, store som små, bliver inspireret til at følge efter. Er man i tvivl om, hvor og hvordan man kan gøre en forskel, er man altid meget velkommen til at tage fat i os i Udsatterådet, siger Udsatterådets formand, Dennis Østergaard, i en pressemeddelelse, udsendt af Holstebro Kommune.

Udsatterådsprisen tildeles en gang årligt, og den går til en person eller en gruppe af borgere, der har ydet en særlig eller frivillig indsats i forhold til social udsatte. Det kan eksempelvis være i forhold til at skabe øget livskvalitet og trivsel eller synlighed og opmærksomhed omkring en ellers overset problematik.

- Alle indstillede kandidater har været gode bud til prisen. Årets vindere har formået at yde en særlig indsats for de socialt udsatte ved at give familierne denne mulighed. Samtidig er det et stærkt eksempel på, hvad initiativ og samarbejde kan føre til, mener formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard overrækker diplom og gavekort på en biograftur til Haircules. Privatfoto
Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard overrækker diplom og gavekort på en biograftur til Designfirmaet LIVINK og Sense of Beauty. Privatfoto
Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard overrækker diplom og gavekort på en biograftur til Rema1000. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce