Annonce
Struer

Jubilæumsudstilling i Hjerm Kunstgalleri

Det er spændende værker, som præsenteres af Annette Torrild på Hjerm Kunstgalleri. Kunstneren er til stede ved ferniseringen på lørdag. Pressefoto

Det er lykkedes det lokale kunstgalleri at få en særudstilling med den kendte billedkunstner Annette Torrild, som holder fernisering lørdag.

Annonce

HJERM: Kunstneren Annette Torrild er netop fyldt 50 år. Samtidig er det 20 år siden, at hun blev professionel billedkunstner, og det slår hun nu sammen med en jubilæumsudstilling, som hun har valgt at Hjerm Kunstgalleri skulle lægge rammerne til.

Det er galleriets indehaver, Karen Trelborg, både glad for og stolt over:

- Det er et scoop for os, at Annette har valgt netop vores galleri til sin jubilæumsudstilling. Vi har haft hende som én af vores faste kunstnere i nogle år, for hendes billedkunst passer simpelthen som fod i hose ind hos os med hendes stærke farver og hendes glade og positive indstilling til livet, hvilket i høj grad afspejles i hendes billeder, fortæller Karen Trelborg.

Annette Torrild har lavet en lang række udsmykningsopgaver for virksomheder, skoler, kommuner med flere, og hendes liste over udstillinger overalt i Danmark og i andre lande i Europa er lang.

Annonce

Gode sanseoplevelser

Maleriet har altid været en del af Annette Torrilds liv. Hun har uddannet sig løbende på kurser ved andre kunstnere og har også været omkring Århus Kunstakademi.

Desuden har hun igennem årene udviklet sin kunst ved sparring og gensidig inspiration med andre kunstnere. Og altid har hun søgt nye veje og muligheder i et koncentreret arbejde med sine billeder, hvis abstrakte farveunivers spreder godt humør hos beskuerne.

Jubilæumsudstillingen "skydes" i gang med en fernisering i Hjerm Kunstgalleri lørdag den 14. oktober kl. 13.

- På trods af en hektisk og travl hverdag er det er lykkes os at få Annette til Hjerm til ferniseringen af hendes jubilæumsudstilling. Her vil hun fortælle vores gæster om sin kunst og tankerne og teknikkerne bag den, siger Karen Trelborg.

Ud over Annette Torrilds billeder vil gæsterne i galleriet også se værker af bl.a. Henrik Busk Andersen, Jens Chr. Vestergaard, Rigmor Yde, Quang, Ove Ødegaard, Claus Brøndum Sørensen, Sonja Kudsk, Casper Eliasen og Misja Kristoffer Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce