Annonce
Struer

Jordbærlunden: Det lyder da både så godt og så sødt

De nye vejnavne på udstykningen i Bremdal er nu godkendt af byrådet. Arkivfoto: Frede Stengaard
Byrådet godkendte tirsdag aften et forslag om at kalde stikvejene på ny udstykning i Bremdal for henholdsvis Gartnerlunden og Jordbærlunden.

Struer: Den private udstykning af Gartnerlunden i Bremdal begynder at tage form.

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S har ryddet hele arealet for krat og buske, jævnet terrænnet og er nu i fuld gang med at etablere adgangsveje, så det første byggeri af en række almene boliger, som bliver opført i et samarbejde med boligforeningen NordVestBo, kan komme i gang og stå færdig til indflytning i løbet af i år.

Da byrådet i Struer Kommune var samlet til januar-mødet tirsdag aften, skulle det derfor besluttes, hvad adresserne skal være.

Byrådet skulle godkende navnene på de to stikveje ind gennem den nye udstykning, og anbefalingen fra forvaltningen var Stiklingevej og Spirevænget.

Et forslag, der på forhånd var taget af bordet, da spørgsmålet blev drøftet i teknik-, miljø- og klimaudvalget.

- Området har hele tiden været omtalt som Gartnerlunden, så det ville vi gerne bevare, som navnet på den ene af stikvejene, og så passede det så fint at kalde den anden for Jordbærlunden. Det lyder da både så godt og så sødt - meget bedre end Stiklingevej og Spirevænget, synes vi, lød forklaringen fra næstformanden i teknik-, miljø- og klimaudvalget, John Christoffersen (S), da han forklarede, hvorfor indstillingen til byrådet endte med at blive en anden.

Det samlede byråd godkendte derefter forslaget fra udvalget, og inden den endelige godkendelse skal byrådets beslutning om at kalde vejene på den nye udstykning for Gartnerlunden og Jordbærvænget nu i høring hos både ejerne af udstykningen, posten, museet, politiet, Falck og ejendomsbeskatningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce