Annonce
Holstebro

Jonah Blacksmith og Helmig Jam indtager ny festival

Thy-bandet Jonah Blacksmith spiller til første udgave af festivallen Vandkraft i Folkeparken i Holstebro. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Holstebros nye festival, Vandkraft, præsenterer Jonah Blacksmith og Helmig Jam som de sidste kunstnere lørdag den 20. juni.
Annonce

Holstebro: Det er godt en måned siden, at afløseren for Rock i Holstebro blev præsenteret.

Den nye teltfestival, Vandkraft, der finder sted i Folkeparken lørdag den 20. juni, er nu klar med sidste to musiknavne.

Bandet Jonah Blacksmith er fra Thy. Folkemusikerne har markeret sig de seneste år, hvor de har spillet rundt i Danmark men også i udlandet.

Det andet nye navn er Helmig Jam, der spiller de største hit og numre fra Thomas Helmig.

Ved præsentationen af den nye festival blev der sat navn på de første musiknavne: Medina, L.I.G.A/Joey Moe og Decco Band.

- Jeg synes, at vi har fået sammensat et bredt program, hvor der skulle være noget for enhver smag. Vi ser frem til at præsentere Jonah Blacksmith, der er et nyt navn, siger Jørn Bruun, der er formand for arrangørgruppen MIF Event.

Han er godt tilfreds med opbakningen til den nye festival, efter at Rock i Holstebro er lukket ned.

- Vi har heldigvis fået mange positive reaktioner på det nye initiativ, hvor vi ikke skal bekymre os for, om det regner eller ej. Nu skal det jo nok gå sådan i år, at der bliver solskin, men det er kun fint, for så ryger siderne af teltet, siger Jørn Bruun.

Det var i høj grad regn, der var med til at sætte en stopper for Rock i Holstebro, da det gik ud over omsætningen og gav underskud.

Jørn Bruun oplyser, at der er godt gang i billetsalget til den første udgave af Vandkraft, hvor der maksimalt bliver lukket 2500 gæster ind.

- Jeg har ro i maven med hensyn til billetsalget. Der skal være plads til en festival af denne størrelse. Et nyt koncept og nyhedens interesse kan også være med til at trække folk til, siger Jørn Bruun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Begyndere kan starte her

Annonce