Annonce
Struer

Jobskifte gav ham luft til kunsten

Carsten Jensen udstiller i weekenden et udvalg af sine billeder hjemme i haven ved villaen Solvang i Fredensgade. Foto: Frede Stengaard

Carsten Jensen har fået luft i sin kalender til at dyrke sin interesse for kunsten, siden han i 2016 sagde sit job op som chef for Infocenter Struer og blev kultur- og fritidskonsulent i Ikast-Brande Kommune.

Annonce

Struer: 54-årige Carsten Jensen åbner i weekenden sit helt eget Galleri Solvang i baghaven ved villaen på Fredensgade, hvor han bor sammen med Tove Baadsgaard og tre bonusbørn, som han fik, da han flyttede til Struer i februar 2017.

I første omgang sker det i telt, en lille pavillon i baghaven, og det er også kun med sine egne billeder og med et enkelt bidrag fra Tove Baadsgaard.

- På lidt længere sigt vil vi bygge et lille atelier, hvor vi også kan have udstillinger, fortæller han.

- Ikke noget stort og voldsomt, forklarer han.

Carsten Jensen har i det hele taget droslet lidt ned, siden han forlod jobbet som chef for Infocenter Struer i august 2016. Et job, han havde haft siden januar 2012.

- Det var simpelthen nødvendigt. Jeg ramte muren, konstaterer han.

I dag går det bedre.

Han fik i stedet arbejde som kultur- og fritidskonsulent i Ikast-Brande Kommune med mere faste arbejdstider og en knap så stram kalender.

Dette har så også givet ham luft til at bruge mere tid i sit atelier på øverste etage af boligen på Fredensgade, hvor han blandt andet eksperimenterer med at få sat fotografier på glas, og så afslører han gerne en fascination af specielt italienske døre i sine billeder.

- De har den der helt specielle patina, som, jeg synes, er spændende, forklarer han.

Desuden har han på eget forlag udgivet en bog med et udvalg af sine billeder med tekster af sin gamle badmintonmakker fra deres tid i Silkeborg, HP Hansen fra Hjarnø.

- Det var en idé, vi fik for nogle år siden, og nu har vi så fået den realiseret, fortæller han, og det er blandt andet en del af værkerne fra bogen, der nu kan ses på Carsten Jensens weekendgalleri på adressen Fredensgade 26.

Udstillingen vil være åben både lørdag og søndag fra klokken 14 til 17, og der er gratis adgang.

Det var simpelthen nødvendigt. Jeg ramte muren.

Carsten Jensen, chef for Infocenter Struer fra 2012 til 2016.
Carsten Jensen eksperimenterer blandt andet med at få sat foto på glas og billeder af gamle, italienske døre. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Overså bilist i sving

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce