Annonce
Erhverv

Lydens By mister sin stemme: Kjeldberg har sagt op

Peter Kjeldbjerg har sagt sit job op som chef for Lydens By. 1. april begynder han som direktør for ErhvervsForum Holstebro. Arkivfoto: Morten Dueholm
Efter tre år som chef for Lydens By siger Peter Kjeldbjerg farvel til Struer.

Struer/Holstebri: For to år blev ErhvervsForum Holstebro stiftet.

Med 135 medlemmer er antallet af medlemmer mindre end forvente, og et år med corona har heller ikke gjort det lettere. Men nu skal projektet have nye vitaminer, og det sker med en ny direktør i front.

Den nye direktør bliver Peter Kjeldbjerg, der kommer fra en stilling som chef for Lydens By i Struer, hvor han har stået i spidsen for at brande og søsætte nye projekter og events i Struer Kommune i de seneste tre år.

Hvorfor forlader du stillingen i Struer til fordel for Holstebro?

- Jeg mener ikke, at jeg stikker af fra jobbet i Struer. Der er gang i mange spændende ting. Det har været nogle spændende år, og jeg vil gerne aflevere det så godt som muligt. Men jeg synes, at udfordringen i Holstebro lød for spændende, siger 54-årige Peter Kjeldbjerg, der glæder sig til at arbejde i hjembyen Holstebro.

Tidligere har Peter Kjeldbjerg været chefredaktør på Dagbladet Holstebro/Struer og studievært på TV/Midt-Vest.

Annonce

Kender personerne

Han tiltræder den nye stilling 1. april. Erhvervslivet er langt fra et ukendt område for Peter Kjeldbjerg, da han i godt ti år var kommunikationschef og direktør for erhvervsparken Nupark.

- Fra første dag kender jeg alle aktørerne på området. Jeg skal være med til at styrke og udvikle erhvervslivet i Holstebro, siger den kommende direktør.


Jeg mener ikke, at jeg stikker af fra jobbet i Struer. Der er gang i mange spændende ting. Det har været nogle spændende år, og jeg vil gerne aflevere det så godt som muligt. Men jeg synes, at udfordringen i Holstebro lød for spændende

Peter Kjeldbjerg


Erhvervs Forum Holstebro er ikke det første forsøg på at skabe et netværk for erhvervslivet i Holstebro. Flere forsøg er gået i vasken efter kort levetid.

Hvorfor skulle det lykkes denne gang?

- Der er en klar forståelse af, at denne gang skal det lykkes. Det vil jeg gerne være med til. Det er også positivt, at dialogen og samarbejdet med kommunen er på vej i den rigtige retning. Jeg skal rundt og besøge rigtig mange virksomheder, så vi kan fortælle de gode historier og se, hvilke udfordringer der findes. Men det er klart, at vi skal have flere medlemmer, inden det bliver rigtig godt, siger Peter Kjeldbjerg.

Formand for ErhvervsForum Holstebro, Bjarne Sørensen, glæder sig over ansættelsen:

- Vi får vi en særdeles kompetent mand som spydspids for kommunens virksomheder. Vi skal have styrket vores profil som erhvervskommune og arbejde endnu bedre sammen for at tiltrække talent og investeringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce