Annonce
Navne

Jobnyt: Lemvigegnens Landboforening har haft to nyansættelser

Inge R. Sørensen.


Annonce

Lemvig: Lemvigegnens Landboforening har haft to nyansættelser:

Pr. 1. februar er Inge R. Sørensen ansat som økonomirådgiver hos Lemvigegnens Landboforening.

Inge har været registreret revisor i 25 år og i mange år arbejdet hos landøkonomiske foreninger som økonomirådgiver for landbrug i det vestjyske omfattende årsrapporter og skatteregnskaber med fokus på skatteoptimering og samspillet til sociale ordninger mv.

Inge har arbejdet med mange typer af virksomheder med forskellige ejerformer samt specielt arbejdet med ejendomsavance, ansættelsesret og lønbehandling, selskabsret, socialøkonomiske ordninger og dødsbobehandling.

Inge vil sammen med advokaten have spidskompetence på opgørelse af dødsboer med tilhørende skatteforhold.

Thomas Gram.

Thomas Gram er startet som planterådgiver hos Lemvigegnens Landboforening pr. 1. februar 2021, hvor han afsluttede sin uddannelse som Professionsbachelor Jordbrug. Thomas er i forvejen kendt af en del af husets kunder, da han af to omgang har været i praktik. Han har derfor allerede erfaring med mark- og gødningsplanlægning, tilskudsansøgninger og etablering af markforsøg.

Thomas har en særlig interesse for præcisionsjordbrug og praktisk erfaring med at få systemerne med gradueret såmængde og gradueret gødskning til at fungere ude i marken. Thomas er tilknyttet til sin egen gruppe af landmænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny audiolog hos Vestjyllands Hørecenter

Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce