Annonce
Navne

Jesper og Lenette Holm rykker fra Harboøre Centret til Plexus i Idom-Råsted.

Jesper og Lenette Holm, der fra 1. november er ansat som lederpar i Plexus Idom-Råsted. Arkivfoto

Idom: - Det er en uvurderlig erfaring, vi får ind fra dag ét. Det er guld værd for os.

Siger Viggo Moustgaard Rækby, formand for Plexus i Idom-Råsted, der har ansat Jesper og Lenette Holm som nyt centerlederpar i Plexus med start fra 1. november

De kommer fra en tilsvarende stilling i Harboøre Centret, som de som centerlederpar og ægtefæller har drevet med stor succes. Men hvor de valgte at stoppe, fordi de ikke kunne blive enige med bestyrelsen om løn- og arbejdsforhold.

Parret bringer mange års god erfaring med til Plexus i Idom-Råsted. Det er netop den erfaring, man er så glade for at få i Idom-Råsted.

- Plexus er jo både midtpunkt og hjerte for lokalsamfundet, idrætten og alle foreninger. Det er Harboøre Centret også, og parret har gennem tyve år udviklet det fra at være en hal til et stort flot center, siger Viggo Rækby.

Der lægger stor vægt på ægteparrets egenskaber.

- De er meget vellidte i lokalsamfundet, og det betyder ufattelig meget i de små samfund, at man kan samarbejde med de lokale og de frivillige, siger formanden.

Plexus har mellem 80 og 100 frivillige, der jævnligt giver en hånd med praktisk arbejde og indsats.

Jesper Holm indtræder i stillingen som centerleder, og får det overordnede ansvar for driften af Plexus.

- Ud over arbejdet som leder i Harboøre Centret har Jesper haft meget med de lokale foreninger at gøre i Harboøre. Dette tætte arbejde til foreninger ønsker vi også at Jesper skal få i Plexus, så han her igennem kan komme ud og møde så mange af os lokale som muligt, siger Viggo Rækby.

Lenette får som centerassistent ansvar for flere områder, herunder at drive og udvikle caféen.

- Hun får ansvar for det praktiske omkring arrangementer i Plexus, og så bliver hun samlingspunkt for de mange timelønnede og frivillige, som vi er så velsignet med. Og kan hjælpe til i køkkenet under køkkenchef Rehné Bank Jensens kyndige ledelse, oplyser formanden.

Der var flere kvalificerede ansøgere til centerlederstillingen, men forretningsudvalget blev ret hurtigt sporet sig ind på en seriøs dialog med parret fra Harboøre, fortæller Viggo Rækby.

Plexus har været uden centerleder i omkring tre måneder.

- Det har trukket ekstra store veksler på de ansatte i dagligdagen, og vi har også i forretningsudvalget måtte påtage os ekstra opgaver, siger formanden, der er glad for at den fremtidige ledelse nu er på plads.

Jesper Holm glæder sig til de nye udfordringer.

- Vi skal jo i princippet fortsætte med det, vi laver nu, og som vi synes vi er god til. Men det bliver også en anden måde at arbejde på, end vi har været vant til. I Plexus er der i forvejen en køkkenleder og en kok, så Lenette kommer til at arbejde på en anden måde end nu, siger Jesper Holm.

Parret forventer at blive boende i Harboøre. Jesper Holm kender i forvejen turen idet han inden jobbet i Harboøre arbejdede i syv hos Jydske Dragonregiment i Holstebro.

De er meget vellidte i lokalsamfundet, og det betyder ufattelig meget i de små samfund, at man kan samarbejde med de lokale og de frivillige.

Formand Viggo Rækby om det nye centerlederpar, Jesper og Lenette Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce