Lemvig

"Jernkysten" omsat til spændende familiespil

"Jernkystens Helte" er et spil for hele familien, hvor børn ned til otte år kan være med. Pressefoto
Du er med i en redningsbåd, der skal redde de nødstedte ved kysten ud for Lemvig Kommune. "Jernkystens Helte" er et nyt spil fra Lemvig Museum

Lemvig: "Jernkysten" er navnet for kysten ud for Lemvig Kommune, fordi her skete et stort antal strandinger, og mange søfolk druknede her. Og der var redningsfolk, der satte livet på spil for at forsøge at redde dem.

Det var dramatiske år, og historien om "Jernkysten" formidles af Lemvig Museum. Det sker nu også i form af et nyt brætspil "Jernkystens Helte", som i øvrigt også har en tysk version med navnet "Die Helden der Eisenküste"

Lemvig Museum har sammen med spiludviklings-firmaet Edulution Games udviklet Jernkystens helte - et spil, hvor deltagerne er besætningen om bord på en redningsbåd. I fællesskab kæmper de mod havet for at redde nødstedte søfolk i forskellige dramatiske historiske scenarier. Man skal ud til skibet, redde besætningen og tilbage til kysten for at vinde. Men meget kan gå galt undervejs! Det handler om at samarbejde, men også om at kunne indordne sig under ”Bådformanden”, der har den ubestridte kommando.

Spillet er et rigtigt familiespil, og børn ned til cirka otte år kan være med.

- Det er blevet testet af mange og tilbagemeldingen er entydig. Det er et engagerende og underholdende spil, som man kan bruge både i sommerhuset med familien og i de lange stormfulde vinterdage omkring spisebordet derhjemme. Leg og alvor smelter sammen, når man i fællesskab skal gøre en ekstra indsats, for at overvinde havets fare og redde de nødstedte, siger Lars Mathiesen, Lemvig Museum.

Spillet kommer i en handy boks, med spilkort, terninger og vejledning. Det kan købes på Lemvig Museum, Lemvig Boghandel og på museer og attraktioner langs Vestkysten. Pris: 125 kroner

0/0
Annonce
Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Lemvig For abonnenter

Kvinder mødes til grin, tåhylere og sved på panden

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

Nyt tiltag: Mand - find dig et fællesskab

112

Slange er tilbage hos sin ejer

Annonce