Struer

Kriseramte Jensens investerer i nyt anlæg: 25 nye stillinger i Struer

Jensens Food Group har investeret fem millioner kroner i et nyt sous vide anlæg på fabrikken i Struer, hvor der i løbet af den nærmeste fremtid vil blive ansat 25 nye medarbejdere. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Jensens Food Group investerer sig ud af krisen - blandt andet med udsigt til en udvidelse med 25 nye medarbejdere i Struer

Struer: Jensens Food Group har fået en samlet kapitalindsprøjtning på 45 millioner kroner fra aktionærerne. En gæld på 132 millioner kroner er eftergivet.

Engangsomkostningerne er halveret til 47 millioner kroner, og i 2018 - viser det sig nu - at koncernen kommer ud med et overskud på 66,7 millioner kroner. Men plusset i årsregnskabet betyder langt fra, at den nye administrerende direktør, Anders Nikolaisen, kan læne sig tilbage.

- Det er alt for tidligt at have armene i vejret, for koncernen er stadig i en alvorlig situation og i gang med en omfattende turn around-plan, siger han i en pressemeddelelse fra hovedsædet på Fyn.

- Vi har "overtaget" en udfordret forretning, og der skal hårdt arbejde til for at få det til at fungere tilfredsstillende igen. Jeg mener, at man har forsømt at se på, hvad der er vigtigt for gæsterne, og derfor skal vi tilbage til det gamle dna. Det er da også en del af vores turn around-plan, som blev igangsat i 2017, fortæller Anders Nikolaisen, som siden årsskiftet har siddet for enden af spisebordet som administrerende direktør for bøfkæden.

Det er alt for tidligt at have armene i vejret, for koncernen er stadig i en alvorlig situation og i gang med en omfattende turn around-plan.

Anders Nikolaisen, administrerende direktør, Jensens Food Group

Service og sous vide

Turn around-planen er blevet tilpasset undervejs og handler blandt andet om at forbedre effektiviteten i de 33 restauranter i Danmark, Norge og Sverige.

Men hvor den oprindelige turn around-plan fokuserede på at spare løntimer på restauranterne, er der nu lagt vægt på at investere i timer på de rigtige tidspunkter.

- Vi skal give en bedre service til vores gæster, for det er ikke godt nok, som det er nu. Vi skal tilbage og give den Jensens-oplevelse, som man fik, da man kom her for år tilbage, og så er vi nødt til at investere i vores service også. Det gør vi på de tidspunkter, hvor der er rigtig mange gæster i restauranterne. Du kan ikke spare dig til succes, mener Anders Nikolaisen.

Det samme synspunkt slår så også igennem i Struer, hvor Jensens Foods har investeret fem millioner kroner i et nyt sous vide-anlæg.

I den oprindelige plan fra 2017 var fabrikken i Struer tæt på at blive lukket.

Men i stedet satser Jensens Foods altså nu på et godt salg af 12 nye kød- og fjerkrækødprodukter, og i løbet af den nærmeste fremtid er der udsigt til en udvidelse med 25 nye medarbejdere.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Holstebro For abonnenter

Det er ikke EU’s opgave at lave kønskvoter og at opbygge en hær

Vinderup For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Holstebro

Politikers søn fik dramatisk start: Rutinetjek endte i akut kejsersnit, elektrochok og tarmoperation

Sport

Efter blot to løb fik Mikkel en invitation til verdenseliten

Annonce