Annonce
Navne

Jeg vil gerne hjælpe virksomheder med at blive mere kendt

Mikkel Sjørup er ny medierådgiver i Mediehuset Lemvig. Foto: Benny Gade
Mikkel Sjørup fra Harboøre er startet som medierådgiver i Mediehuset Lemvig.

Lemvig: Mandag den 7. oktober var første arbejdsdag for 24-årige Mikkel Sjørup. Han er blevet ansat som medierådgiver i Mediehuset Holstebro, og han begynder med arbejdsted i Mediehuset Lemvig på Isværket på Lemvig Havn.

Og der er han tæt på hjemmet. Mikkel Sjørup er nemlig født og opvokset i Harboøre, og han er flyttet tilbage til Harboøre efter endt uddannelse i Aalborg. Her bor han midlertidigt sammen med kæresten Maria, der arbejder i børnetandplejen på Lemtorpskolen.

- Vi har nu begge arbejde i Lemvig, og vores plan er, at vi vil finde en lejlighed i Lemvig, hvor vi vil slå os ned, siger Mikkel Sjørup, der ikke var i tvivl om, at han gerne ville vende tilbage til barndomsegnen efter endt uddannelse.

- Det er her, jeg hører til, og jeg synes, det er en dejlig egn. Når jeg har haft venner med hjemme på Lemvigegnen, så synes de også, her er helt fantastisk. Og det er der, siger Mikkel Sjørup.

Som sagt er han født og opvokset i Harboøre, hvor han gik på den lokale skole. Ungdomsuddannelsen tog han på Lemvig Handelsskole, og han var på en årgang, som startede på den gamle skole i byens centrum og sluttede på gymnasiet efter fusionen.

Efter handelsskolen tog han et sabbatår i Oslo, hvor der skulle tjenes penge ved at arbejde inden for byggebranchen. Familie i Norge gjorde det let at bo der.

Så begyndte han på sin uddannelse på Aalborg Universitet, hvor det var økonomi-studiet med markedsføring som speciale. Siden tog han en PBA, som er en bachelor i innovation og forretningsudvikling.

Sideløbende med sin uddannelse har han været på Rom Gummi, hvor han har arbejdet med markedsføring. Nu dukkede muligheden op for at blive medierådgiver i mediehuset.

- Det lød som et spændende job for mig med en sjov og afvekslende hverdag. Jeg vil gerne være med til at markedsføre de lokale virksomheder. De er jo enormt dygtige og er ofte førende inden for deres felt. Men vestjysk beskedenhed gør, at de ikke får fortalt så meget om det. Det vil jeg gerne hjælpe dem med. I det hele taget vil jeg gerne være med til at markedsføre erhvervslivet og kulturen, så Lemvigegnen bliver mere kendt, siger Mikkel Sjørup.

I fritiden er interessen for fodbold stor, selv om han ikke længere selv kan være aktiv på banen

- Ellers nyder vi meget at være sammen med familie og venner, og vi vil gerne være ved havet og slappe af på den måde, når vi har fri, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce