Annonce
Navne

Jeg stortrives med faget og finansverdenen

Privatkundechef Annette Frøhlich har 25 års jubilæum 1. november. Pressefoto
Privatkundechef Annette Frøhlich har 25 års jubilæum i Vestjysk Bank.
Annonce

Jubilæum:  Privatkundechef Annette Frølich kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Thyborøn søndag den 1. november.

Annette Frøhlich blev ansat som privatrådgiver i 1995 i Vestjysk Bank (daværende Nordvest Bank), men startede allerede i sektoren i 1979, hvor hun fik en elevplads og senere blev både privatrådgiver og erhvervsrådgiver i Sparekassen SDS, som siden blev til Unibank og Nordea. Dermed har hun været mere end 40 år i sektoren.

Annonce

Stortrives

- Jeg stortrives med faget og finansverdenen. Det har været det helt rigtige for mig. Vestjysk Bank er en helt fantastisk arbejdsplads, og jeg er – og har altid været – glad for at gå på arbejde, fortæller Annette Frøhlich om årsagen til de mange år i banken, og fortsætter:

- Vi har nogle af bankens mest fantastiske og loyale kunder her i Thyborøn. Vi er en del af lokalsamfundet, og vi kender vores kunder særdeles godt. Selv om jeg er privatkundechef, er jeg også stadig rådgiver, hvilket jeg er enormt glad for. Det er dejligt at følge sine kunder tæt og være med, når de store beslutninger tages. Samtidig oplever jeg, at jeg også får både børn og børnebørn som kunder. Det sætter jeg stor pris på og er både stolt af og taknemmelig for. Selv om det lyder som en floskel, nyder jeg at kunne gøre en forskel og sammen med kunderne finde de allerbedste løsninger. Og selv om alle drømmene måske ikke lige kan gå i opfyldelse lige med det samme, fokuserer jeg meget på at se muligheder og få lagt en plan for, hvordan drømmene kan blive til virkelighed på sigt.


Samtidig oplever jeg, at jeg også får både børn og børnebørn som kunder. Det sætter jeg stor pris på og er både stolt af og taknemmelig for.

Annette Frøhlich, jubilar, Vestjysk Bank


En anden årsag til de mange år i Vestjysk Bank er ifølge Annette Frøhlich, at det er rart at arbejde i et mindre pengeinstitut, hvor man kender hinanden og er tæt på ledelsen og beslutningerne. Samtidig er gode kollegaer altafgørende, hvis man skal være 25 år det samme sted.

– Vi føler os som en mindre bank. Vi er lokale, og vi er tæt på både kunder og ledelsen. Vi bliver involveret som medarbejdere, og der bliver lyttet til os. Det betyder meget for mig. Og så har jeg jo nogle fantastiske kolleger. Dygtige, kompetente og gode til at hjælpe hinanden, siger Annette Frøhlich.

Annonce

Tiderne er skiftet

Der er ifølge Annette Frøhlich sket meget i bankverdenen i løbet af de seneste 25 år, hvilket stiller store krav til rådgiverne.

– Da jeg startede i banken, var det jo sådan, at kunderne kom ind for at hente kontanter og betale girokort. Dengang kom der rigtig mange kunder i banken. Det har ændret sig i takt med, at de fleste betalinger i dag sker elektronisk, og at dankort m.v. er indført. Samtidig var rådgivningen mindre kompliceret dengang, - der var for eksempel ikke så mange realkreditlån at vælge imellem. I dag er der langt flere krav til rådgivningen, og rådgiverne skal have en stor viden - også indenfor lovgivning. I vores rådgivning af kunderne gør vi alt, hvad vi kan for at gøre det hele så forståeligt som muligt.

Annonce

Familietid

Annette Frøhlich er født og opvokset i Thyborøn, hvor hun stadig bor med sin mand Jesper. Sammen har de tre voksne børn. Fritiden bruges primært sammen med familien, især mand og børn, men også Annettes mor, søster og hendes familie, som de laver mange ting sammen med.

Derudover er der også tid til at hækle og strikke, læse en god bog og ordne hus og have.

Annette Frøhlichs 25-års jubilæum skulle have været fejret med en uformel reception, som dog er aflyst på grund af Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce