Annonce
Erhverv

Stephan har kunder i hele landet: - Jeg kan ikke pakke julegaver ind, men jeg kan pakke en hel bil ind

Stephan Jørgensen har flyttet både sig selv og sin virksomhed tilbage til Struer efter næsten ti år i Aalborg. Foto: Johan Gadegaard
38-årige Stephan Jørgensen er efter tæt på ti år nu vendt hjem til fødebyen med både sig selv og sin virksomhed, som han helt officielt åbner i Struer 15. januar.
Annonce

Struer: Tilbage i 2010 flyttede Stephan Jørgensen fra Struer, hvor han er født og vokset op. Han rykkede til Aalborg - blandt andet på grund af en kæreste.

Inden afgang arbejdede den nu 38-årige mand med skilte hos Kellmann i Resen, og da han kom til Aalborg og Esser Skilte, fik han en læreplads.

- Jeg blev ansat som montør ved Esser Skilte og var det i et halvt års tid, før jeg gik i voksenlære. Og da jeg så var udlært, startede jeg for mig selv, fortæller Stephan Jørgensen.

- Det er seks år siden til april, tilføjer tilbageflytteren, som nu slår sine folder på 300 kvadratmeter på Gørtlervej i Struer.

- Jeg har kunder i hele landet og har egentlig bare en base at køre ud fra og så så lidt tilfældigt, at det her var til leje og ringede på det.

Det gjorde Stephan Jørgensen blandt andet med tanken om, at det måske kunne være lige så smart at flytte det hele herned igen.

Kæresten i det nordjyske var der ikke længere, mens der i Struer både var familie og venner at vende tilbage til.

Jeg har pakket mange busser ind, men jeg har også været i Tyskland og pakke ind indvendigt i et badeland på en kæmpe færge, og så laver jeg også helt almindelige facadeskilte.

Stephan Jørgensen, indehaver af Signtech.dk

Annonce

Et kæmpe marked

Det blev i hvert fald enden på det for Stephan Jørgensen, som nu altså igen bor i Struer og også driver sin virksomhed, Signtech.dk, her.

En virksomhed, der består af ham.

- Vi er en hel flok i hele landet, som stort set er enkeltmands og bruger hinanden, og det er også derfor, vi kører i hele landet. Får en af os en opgave, der kræver fem mand, så er det bare lige at ringe rundt, så står vi fem mand, fortæller han.

Spørger man til kerneproduktet i Stephan Jørgensens forretning, er svaret foliemontage.

- Der er et kæmpe marked. Der er kommet så mange folier - også med struktur, så vi pakker køkkener ind og alt muligt. Mange er slet ikke klar over, at det er muligt i stedet for at skulle ud og købe nye låger for eksempel, forklarer han:

- Har du glatte låger, findes der folie med træstruktur i, og den findes i alle mulige farver og mønstre.

Biler, der skal pakkes ind eller have noget til at stå på sig, er - måske ikke så overraskende - på listen over det, der bliver lavet rigtig meget af hos Stephan Jørgensen.

Annonce

Ikke julegaver

Der er med andre ord både specialopgaver og det, Stephan Jørgensen efterhånden godt tør kalde mere hverdagsprægede opgaver.

- Jeg har pakket mange busser ind, men jeg har også været i Tyskland og pakke ind indvendigt i et badeland på en kæmpe færge, og så laver jeg også helt almindelige facadeskilte, fortæller han.

Indpakning og design står Stephan Jørgensen selv for i værkstedet, og det er en disciplin, som først og fremmest kræver tålmodighed.

- Det er et spørgsmål om at bruge nogle kvalitetsprodukter, som er til at arbejde med, og som holder, og så er det håndelaget. Jeg har nu lavet det her i 14-15 år og taget stort set alle de kurser, man kunne komme til.

Et mangler han dog stadig.

- Jeg kan ikke pakke julegaver ind, men jeg kan pakke en hel bil ind, siger Stephan Jørgensen med et smil.

Ud over egen virksomhed sidder han i bestyrelsen i Skilt- og Print Branchen og fungerer som censor på teknisk skole, når nye skilteteknikere uddannes.

Kerneproduktet i Stephan Jørgensens forretning er foliemontage på blandt andet biler. Det er dog langt fra det eneste, som kan pakkes ind. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce