Annonce
Erhverv

Stephan har kunder i hele landet: - Jeg kan ikke pakke julegaver ind, men jeg kan pakke en hel bil ind

Stephan Jørgensen har flyttet både sig selv og sin virksomhed tilbage til Struer efter næsten ti år i Aalborg. Foto: Johan Gadegaard
38-årige Stephan Jørgensen er efter tæt på ti år nu vendt hjem til fødebyen med både sig selv og sin virksomhed, som han helt officielt åbner i Struer 15. januar.

Struer: Tilbage i 2010 flyttede Stephan Jørgensen fra Struer, hvor han er født og vokset op. Han rykkede til Aalborg - blandt andet på grund af en kæreste.

Inden afgang arbejdede den nu 38-årige mand med skilte hos Kellmann i Resen, og da han kom til Aalborg og Esser Skilte, fik han en læreplads.

- Jeg blev ansat som montør ved Esser Skilte og var det i et halvt års tid, før jeg gik i voksenlære. Og da jeg så var udlært, startede jeg for mig selv, fortæller Stephan Jørgensen.

- Det er seks år siden til april, tilføjer tilbageflytteren, som nu slår sine folder på 300 kvadratmeter på Gørtlervej i Struer.

- Jeg har kunder i hele landet og har egentlig bare en base at køre ud fra og så så lidt tilfældigt, at det her var til leje og ringede på det.

Det gjorde Stephan Jørgensen blandt andet med tanken om, at det måske kunne være lige så smart at flytte det hele herned igen.

Kæresten i det nordjyske var der ikke længere, mens der i Struer både var familie og venner at vende tilbage til.

Annonce

Jeg har pakket mange busser ind, men jeg har også været i Tyskland og pakke ind indvendigt i et badeland på en kæmpe færge, og så laver jeg også helt almindelige facadeskilte.

Stephan Jørgensen, indehaver af Signtech.dk

Et kæmpe marked

Det blev i hvert fald enden på det for Stephan Jørgensen, som nu altså igen bor i Struer og også driver sin virksomhed, Signtech.dk, her.

En virksomhed, der består af ham.

- Vi er en hel flok i hele landet, som stort set er enkeltmands og bruger hinanden, og det er også derfor, vi kører i hele landet. Får en af os en opgave, der kræver fem mand, så er det bare lige at ringe rundt, så står vi fem mand, fortæller han.

Spørger man til kerneproduktet i Stephan Jørgensens forretning, er svaret foliemontage.

- Der er et kæmpe marked. Der er kommet så mange folier - også med struktur, så vi pakker køkkener ind og alt muligt. Mange er slet ikke klar over, at det er muligt i stedet for at skulle ud og købe nye låger for eksempel, forklarer han:

- Har du glatte låger, findes der folie med træstruktur i, og den findes i alle mulige farver og mønstre.

Biler, der skal pakkes ind eller have noget til at stå på sig, er - måske ikke så overraskende - på listen over det, der bliver lavet rigtig meget af hos Stephan Jørgensen.

Ikke julegaver

Der er med andre ord både specialopgaver og det, Stephan Jørgensen efterhånden godt tør kalde mere hverdagsprægede opgaver.

- Jeg har pakket mange busser ind, men jeg har også været i Tyskland og pakke ind indvendigt i et badeland på en kæmpe færge, og så laver jeg også helt almindelige facadeskilte, fortæller han.

Indpakning og design står Stephan Jørgensen selv for i værkstedet, og det er en disciplin, som først og fremmest kræver tålmodighed.

- Det er et spørgsmål om at bruge nogle kvalitetsprodukter, som er til at arbejde med, og som holder, og så er det håndelaget. Jeg har nu lavet det her i 14-15 år og taget stort set alle de kurser, man kunne komme til.

Et mangler han dog stadig.

- Jeg kan ikke pakke julegaver ind, men jeg kan pakke en hel bil ind, siger Stephan Jørgensen med et smil.

Ud over egen virksomhed sidder han i bestyrelsen i Skilt- og Print Branchen og fungerer som censor på teknisk skole, når nye skilteteknikere uddannes.

Kerneproduktet i Stephan Jørgensens forretning er foliemontage på blandt andet biler. Det er dog langt fra det eneste, som kan pakkes ind. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Annonce