Annonce
KRIMI

Frustreret og berørt salon-ejer: Vi tilbyder wellness-behandlinger - ikke sex

- Vi er en seriøs lille forretning, hvor vi tilbyder forskellige wellness-behandlinger. Men vi sælger ikke seksuelle ydelser. Vi har aldrig gjort det. Og jeg er ærlig talt forbløffet over, at nogen kan tro det, siger Anne Schou. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Anne Schou ejer den salon, hvor en 18-årig er sigtet for at have forsøgt at voldtage en medarbejder. - Hvem pokker kan tro, at vi sælger seksuelle ydelser? spørger hun.
Annonce

Holstebro: Anne Schou er både sur, frustreret og ganske enkelt uforstående.

- Hvad er det, der på nogen måde indikerer, at vi skulle levere nogen form for seksuelle ydelser? spørger hun.

Hun ejer den salon i lille Østergade, hvor en ansat har meldt sig forsøgt voldtaget af en kunde tirsdag eftermiddag.

- Vi er en seriøs lille forretning, hvor vi tilbyder forskellige behandlinger. Men vi sælger ikke seksuelle ydelser. Vi har aldrig gjort det. Og jeg er ærlig talt forbløffet over, at nogen kan tro det, siger hun.

- Hvad er det, der skulle indikere, at vi gør det? spørger hun, og svare selv på spørgsmålet:

- Ingenting. Absolut ingenting.

Hun fortæller, at hun selv har set stedets videoovervågning igennem, og at der ikke er bestilt noget som helst, der har indikationer af andet end en almindelig massage.

Men i har en politik for, hvordan man skal agere, hvis der kommer tilnærmelser eller spørgsmål om ydelser af seksuelt karakter. Det har I vel fordi, det kan forekomme?

- Vi har også en politik for, hvordan man skal agere, hvis der kommer røveri. Vi arbejder i en branche, hvor der indgår berøring, og derfor har vi tænkt alle mulige scenarier. Men jeg har aldrig oplevet, at der er en kunde, der har efterspurgt sådanne ydelser. Aldrig, siger Anne Schou.

Ud over at hun med egne ord er "mega frustreret" over, at nogen åbenbart har haft indtryk af, at der blev solgt andet end behandlinger, så er hun også bekymret og berørt af hendes ansattes oplevelse:

- Det er helt urimeligt og forfærdeligt, siger Anne Schou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce