Annonce
Kultur

James Bond og Quentin Tarantino i Black Box

Der er filmmusik på programmet i Holstebro den 20. marts, når danske Tiptoe Big Band giver koncert i Black Box sammen med de to sangere, Dawn Joseph og Bobo Moreno. PR-foto
Annonce

Holstebro: Tiptoe Bigband og de to sangere, Dawn Joseph og Bobo Moreno, byder på en filmkoncert i Black Box den 20. marts, hvor de fortolker den karakteristiske populære musik fra James Bond-filmene og musik fra film som Pulp Fiction og af Quentin Tarantino.

- Dawn Joseph har i mere end ti år turnéret verden rundt som korsangerinde for store stjerner som Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley, Spandau Ballet og Michael Bublé. I 2012 var Dawn Joseph i en periode forsanger i bandet The Brand New Heavies, fortæller direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen, der således ser frem til at opleve hende i Holstebro.

I dag ser vi ofte Dawn Joseph med bandet MF Robots, som lige har udgivet sit debutalbum og blandt andet været med Lenny Kravitz som opvarmning.

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som én af landets bedste sangere.

- Han har arbejdet med de største navne herhjemme – fra Sanne Salomonsen og D:A:D til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Han kan desuden skrive Kongelig Hofleverandør på cv’et efter en tv-transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsebrylluppet, fortæller Anders Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce