Annonce
Holstebro

Jørgen Søvndal vinder erhvervspris

Jørgen Søvndal fra Sicatech i Linde har vundet Nordvestjysk Lederforums Erhvervspris. Foto: Morten Stricker.

Den karismatiske direktør fra Linde, iført shorts, klipklapper og bandana-hue, har fået Erhvervsprisen 2017 fra Nordvestjysk Lederforum.

Annonce

Linde: - Nå, vil du ikke hellere komme, når vi har fået prisen?

Det var reaktionen, da avisen i forrige uge ringede til Jørgen Søvndal for at aftale et besøg i forbindelse med, at han og hans firma Sicatech var indstillet til Nordvestjysk Lederforums Erhvervspris.

Det er kendetegnende for Jørgen Søvndal - når han deltager i noget, så vil han vinde.

Og nu kan han så strække armene i vejret og juble over, at han er indehaver af Erhvervsprisen 2017 fra Nordvestjysk Lederforum.

Prisen - 10.000 kroner og en vandrepokal - blev overrakt fredag aften, da lederforum holdt den årlige nytårskur på Nørre Vosborg.

Det er medlemmerne af Nordvestjysk Lederforum, der stemt om hvem der skulle have prisen blandt tre nominerede.

Stemmerne blev talt op fredag eftermiddag, og her havde de fleste lagt deres lod i Jørgen Søvndals kurv.

Jørgen Søvndal og hans hustru Bente Søvndahl får prisen for virksomheden SicaTech, der fremstiller maskiner og udstyr til tryk af eksempelvis firmalogoer på alle mulige overflader som metal, plast og glas. Udover SicaTech har parret også virksomheden DecoTech i Hjerm, en actionpark til teambuilding og med ATV-kørsel, ejer butiksejendomme i Linde, og Jørgen Søvndal står også i spidsen for den lokale badmintonklub, der skal spille om oprykning til den bedste liga.

De to øvrige nominerede til prisen var Jeka Fish i Lemvig og Eiler Thomsen fra Holstebro.

Indstillingen

Bestyrelsen i Nordvestjysk Lederforum gav følgende begrundelse, da SicaTech blev indstillet til Erhvervsprisen 2017."SicaTech er nomineret til Erhvervsprisen 2017 på grund af sin unikke evne til at begå sig i en niche branche og til stadighed bevare en flot overskudsgrad. Ydermere nomineres SicaTech også for dennes og indehaver Jørgen Søvndals evne til at omsætte et meget brugt begreb som CSR til noget meget jordnært. "Der skal være lys i vinduerne" som Jørgen ynder at sige. Med dette mantra tager SicaTech og Jørgen et ansvar i lokalsamfundet omkring Linde som er sjældent set. SicaTech og Jørgen er også omdrejningspunkt for Langhøj Badmintonklub som pt. rangerer i 1. division, også her er CSR blevet omsat til noget meget jordnært og tilgængeligt, og IKKE bare noget man skriver på sin hjemmeside."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce