Annonce
Holstebro

Iværksættere sætter smil på efterårsferien: Vi håber på at sætte præg på Holstebros fremtid

Der var præmier for 3.000 kroner på spil, da Bare Smil afviklede Fifa-turnering. Foto: Christian Gnutzmann.
Der mangler aktiviteter for de mindre, hvis man spørger personerne bag virksomheden Bare Smil, der har lavet gratis arrangementer i løbet af efterårsferien.

Holstebro: En flok teenagere følger intenst med i, hvad der sker på skærmen. Fingrene på de to, der lige nu er i kamp, flyver rundt mellem tasterne på controlleren, så de små fodboldspillere inde på skærmen gør de rigtige ting.

Det er virksomheden Bare Smil, der har arrangeret en FIFA-turnering, hvor det uofficielt skal afgøres, hvem der er byens bedste til det populære PlayStation-spil Fifa.

Bare Smil er en nyopstartet Holstebro-virksomhed, der laver events og markedsføring. I løbet af efterårsferien har de arrangeret flere events for forskellige målgrupper. Fælles for det hele er, at det ikke koster noget at deltage.

Til Fifa-turneringen var der 24 deltagere, og når en kamp var spillet færdig, måtte den ene af de to duellanter gå over til ”dommerbordet” for at melde resultatet. Her sad Mads Nørgaard Jensen, der er den ene af de to iværksættere bag Bare Smil. Han håber på, at den nye virksomhed kommer til at skabe et fundament for mange lignende aktiviteter.

- Der er jo mange større events i kommunen, men vi synes, at der mangler noget for de lidt mindre, hvor man kan samle alt fra 20 til 200 mennesker, siger han.

Fifa-turnering

Fifa er et fodbold-videospil.

Det fungerer som en rigtig fodboldkamp, hvor spilleren styrer alle fodboldspillerne på skærmen.

I tirsdagens turnering blev der trukket lod om, hvem der skulle spille mod hinanden.

Man spiller en-mod-en.

Kilde: Mads Nørgaard Jensen, medstifter af Bare Smil.

Annonce

Brug for aktiviteter

For Mads Nørgaard Jensen har det været spændende at sætte gang i egen virksomhed, også selvom der kan være nogle økonomiske vanskeligheder ved at starte som selvstændig. Bare Smil har mærket stor opbakning fra lokale virksomheder, der har sponseret præmier til arrangementer som tirsdagens Fifa-turnering.

- Det viser os, at virksomhederne også ønsker, at der sker noget som det her. Det betyder jo også noget for butikkerne, at der sker mindre og mindre i gågaden, siger Mads Nørgaard Jensen, der håber at være med til at sætte præg på Holstebros fremtid.

Virksomheden har fået støtte fra blandt andet Holstebro Udvikling til aktiviteterne i efterårsferien, men Mads Nørgaard Jensen mener ikke, at der er meget at smile over, hvis han begynder at regne sin timeløn ud. Alligevel tror han på, at der er plads i markedet til at drive denne type forretning.

- Det kunne være fedt, hvis vi fremtiden kan være dem, der hjælper andre med at lave events som det her, siger han.

Bare Smil ønsker at vise, hvor meget Holstebro egentlig har at byde på. Derfor har de blandt andet arrangeret forskellige events i løbet af efterårsferien. Foto: Christian Gnutzmann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce