Annonce
Debat

Israel. Ven eller fjende

Debat: Angående Ejner Søndergaards negative omtale af Israel (i Avisen Danmark søndag, red.) vil jeg gerne minde danskerne om, at siden Israel gav Gaza-området til palæstinenserne (for at skabe fred) har de oplevet det modsatte.

Det Hamas-styrede område har gang på gang startet en konflikt med at sende raketter ind over Israel, og da er det helt normalt, at man vil svare igen for at beskytte sit land og befolkning, både jøder og arabere.


Annonce

Da er det helt normalt, at man vil svare igen for at beskytte sit land og befolkning, både jøder og arabere.


Man glemmer også, at mange jøder blev tvunget fra hus og hjem, da Gaza blev overdraget til palæstinenserne. Så freden kommer ikke ved at give fjenden (palæstinenserne) mere land, men at vi opmuntrer palæstinenserne til at få et demokratisk styre som i Israel, så de ikke skal ligge under for en terrorbevægelse, som Hamas er.

De skal opleve fordelene ved et demokrati, som giver frihed til at stemme, frihed til at danne partier, ytringsfrihed og en velsignelse, der kommer af at samarbejde med israelerne frem for at ville udslette dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce