TTH Damer

Isdronningen fik en skideballe og afgjorde kampen

Emilie Bertelsen (med ryggen til) var iskold, da det galdt. Men først måtte hun lige have en skideballe af cheftræner Pether Krautmeyer. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Den unge fløjspiller Emilie Bertelsen havde gang i en halvskidt kamp, men endte som matchvinder efter en opsang fra træneren.

Viborg: Man kan sige meget om unge Emilie Bertelsen, men fløjspilleren har nerver af stål.

Defensivt havde hun leveret en fin præstation, men kvaliteten af hendes afslutninger havde der ikke været meget godt at skrive hjem om de første 57 minutter, hvor hun kun var noteret for to semi-store afbrændere. Men med to minutter og tre sekunder tilbage af kampen, ved stillingen 23-24, fik hun bolden fra Inger Smits, hoppede ind i feltet og passerede Rikke Poulsen i Viborg-målet til 23-25.

- Jeg havde lige været ude på bænken og fået en skideballe af Pether (Krautmeyer, red.), og det var nok lige det, der skulle til, konstaterer Emilie Bertelsen.

Målet knækkede hjemmeholdet, der ikke formåede at svare igen. I stedet gjorde Bertelsen det kort efter til 23-26, inden Lynn Knippenborg lukkede og slukkede med målet til 23-27. Og fløjen er sikker på, at det nok var godt for både hende selv og den svenske træners blodtryk, at hun fandt skarpheden til sidst.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget han var gået amok, hvis jeg havde brændt den, og Viborg var løbet ned og havde udlignet, griner Emilie Bertelsen.

Overraskelse

Mange i håndboldmiljøet havde på forhånd afskrevet TTHs chancer for at snuppe en plads i top otte.

En af dem var faktisk Emilie Bertelsen, der i sin tredje sæson på holdet nu for første gang skal prøve kræfter med slutspillet.

- Da vi begyndte på sæsonen, synes jeg, at det der slutspil var meget langt væk, men vi fandt ret hurtigt sammen på holdet, og undervejs begyndte jeg at tro på, at det kunne vi måske nok. Og heldigvis viste det sig jo, at tredje gang blev lykkens gang for mit vedkommende, konstaterer Emilie Bertelsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Håndbold

Mejrup lukker sit bedste damehold

Kultur For abonnenter

Maria tog fra Struer til Aalborg og tilbage igen - i kajak

112

Politiet advarer mod velklædt tricktyv: Lad jer ikke narre

Struer

Struer-afdelingen med til at trække regnskabet op

112

Vendte rockerlivet ryggen - nu skal han afsone med dem: Er bekymret for at blive overfaldet – eller det, der er værre

Holstebro

Prisstigning: Afhentning af affald stiger 55 procent

Kultur

Fik genoplivet byfesten sidste år: Ingeborg og Rebekka klarer byfesten igen i år - og igen næste år

Annonce