Annonce
Kultur

Intime Mads Langer-koncerter og Allan Olsen som nyt navn

Allan Olsen giver koncert i 18b den 31. oktober næste år - billetsalget begynder på søndag. Arkivfoto
Kulturstedet 18b i Harboøre havde torsdag aften to vellykkede, intime koncerter med Mads Langer, og samtidig er Allan Olsen nyt navn på 2020-plakaten. Billetsalget til Allan Olsen begynder på søndag.
Annonce

Harboøre: - Det er netop sådanne koncerter, vi gerne vil kunne tilbyde tilhørerne. Det var to overvældende, rørende og intime koncerter, siger indehaveren af kulturstedet 18b i Harboøre, Helle Langer.

Her fredag formiddag kan hun puste ud efter to vellykkede koncerter torsdag aften med Mads Langer. Der var så stor interesse for at høre Mads Langer, at Harboøres stadig forholdsvis nye kultursted besluttede sig for at lave to koncerter samme dag med Mads Langer for at honorere efterspørgslen. Begge koncerter var hurtigt udsolgt.

- Koncerterne med Mads Langer bekræfter bare, at han er et rigtigt stort talent. Samtidig er han mega nærværende og helt nede på jorden. Det var vildt, siger Helle Langer.

Mads Langer har rødder i Harboøre, og han er - et godt stykke ude - i familie med Helle Langers mand, Georg Langer.

Mads Langer var ene mand på scenen - kun bevæbnet med guitar og keyboard i underholdningens tjeneste. Og så selvfølgelig sine gode sange. Der er plads til 220 tilhørere i 18b.

- Vi har fået masser af positiv respons på koncerterne, og det er jo dejligt, siger Helle Langer.

Kulturstedet har allerede løftet sløret for noget af 2020-programmet, og nu er der kommet yderligere et navn frem: Allan Olsen. Det er den 31. oktober, at den nordjyske sanger og sangskriver lægger vejen forbi 18b.

- Det er dejligt, at vi kan præsentere Allan Olsen. Der er mange, der har ønsket, at vi skulle holde en koncert med ham. Han passer godt ind i vores koncept. Allan Olsen vil også gerne vise, at der er liv ude i det, som nogen betragter som udkantsdanmark, siger Helle Langer.

Billetsalget til Allan Olsen begynder søndag den 8. december kl. 10, og her er det Georg Langer og Helle Langers storesøster, der sidder klar ved telefon og computer. Helle Langer er på samme tid søndagsgæst i P4 i radioen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce