Annonce
Lemvig

Instruktør overrasket under opvarmning: Fik pris for at sprede gejst

Selv om hun blev hædret med pokal og 5000 kroner, var der fuld gang i Heidi Damgaard Kristensen, der som altid stod i spidsen for et motionshold i Ramme-Lomborg IF. Foto: Jesper Lundsgaard
Heidi Damgaard Kristensen har sat flere motionsaktiviteter i gang i Ramme under coronakrisen. Det blev hun hædret for ved en træningsaften

Ramme: - Hvad laver alle de folk dog her?

Heidi Damgaard Kristensen og de omkring 25 deltagere i Ramme-Lomborg IF's onsdagsmotion foran Ramme Hallen havde knapt nået at få de første svedperler på panden, da opvarmningen blev afbrudt.

I nogle minutter måtte deltagerne selv holde sig varme på den kølige, men solrige forårsaften, mens deres instruktør blev hædret.

Annonce

En overrasket Heidi Damgaard Kristensen skulle have overrakt en pokal og en check på 5000 kroner fra DGI Vestjylland. Dem fik hun som modtager af Super-Gejst-Spreder Prisen, som 13 lokalforeninger over hele under Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) uddeler.

- Jeg er helt rundt på gulvet og fatter det slet ikke. Jeg bliver helt rørt over, at andre sætter pris på det jeg gør, men det er jo ikke derfor, jeg gør det. Så det kom helt bag på mig med prisen, siger Heidi Damgaard Kristensen, da den første overraskelse havde lagt sig.

I gang under corona

Hun var blevet indstillet til prisen af blandt andre Nikoline Sivebæk Mikkelsen. I nomineringen havde Nikoline blandt andet skrevet, at Heidi under hele coronaperioden havde været med på at finde nye fitnessaktiviteter, som man på trods af restriktionerne kunne gennemføre til glæde for både forening og medlemmer.

Onsdagsmotionen var ét af de tiltag, som Heidi Damgaard Kristensen havde fundet på. Men der havde været mange ideer i spil gennem hele efteråret og vinteren.

I efteråret havde hun et motionshold, der viste sig at være så stor en succes, at de op til 48 deltagere måtte fordeles i to sale for at få plads til alle. Og da coronarestriktionerne for alvor ramte kort før jul, fik hun flere ideer til at holde motionshold og foreningsliv i gang.


Jeg bliver helt rørt over, at andre sætter pris på det jeg gør

Heidi Damgaard Kristensen, leder af motionshold


- Jeg var ude at gå en tur den 1. januar, og her fik jeg en ide om, at det kunne være sjovt at aktivere folk til at komme ud at gå og få dem til at tælle skridt. I løbet af februar begyndte vi på udendørs holdtræning, men da vi kun måtte være fem samlet ad gangen, var der fire på holdet ad gangen, og jeg stod for træningen af fire hold lige efter hinanden, fortæller hun, mens Nikoline Sivebæk Mikkelsen i nomineringen også nævner, at der flere gange har været venteliste for at komme med på holdene.

Annonce

Længere træning

I takt med at forsamlingsforbuddet blev lempet udendørs har hun samlet flere og flere til sin træning, og det er planen, at den skal fortsætte frem til sommerferien.

Ud over at stå for træningen er det også Heidi Damgaard Kristensen, der står for at koordinere dem.

"Hun har koordineret hvordan holdene skulle komme, hvornår og hvordan via sms til deltagerne. Det er et kæmpe arbejde, men det er så vigtigt for vores lille forening og lokalsamfund", skriver Nikoline Sivebæk Mikkelsen videre i nomineringen.

Efter hyldesten kunne Heidi Damgaard Kristensen genoptage onsdagens træning.

- Det kommer nok til at vare lidt længere, efter I har overrasket mig på denne måde, sagde hun med et glimt i øjet til deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce