Mad og drikke

Inges Køkken: Multicolorsorbet

Foto: Skovdalnordic.com

Velkommen til sidste lektion i juli måneds isskole, hvor vi slutter af med den sjove. Nogle gange er det helt ok at give den lidt gas med pynt. Denne opskrift er nem. Med andre ord: Alle kan være med, og så kan den varieres med alverdens frossen frugt og bær.

Den sjove

Gul is:

300 g frossen tropisk frugt

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

15 g revet ingefær

Rød is:

300 g frossen jordbær

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

½ tsk. chiliflager

Blend alle ingredienserne til den gule og sæt på frost indtil servering.

Blend alle ingredienser til den røde og sæt på frost indtil servering.

Anret isen med jelly beans, marshmellows eller alt det, du synes, er sjovt.

Foto: Skovdalnordic.com
0/0
Annonce
Livsstil For abonnenter

Forfatter Svend Åge Madsen fylder 80: Jeg fik lært det med pigerne takket være, at jeg skrev

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Badeforbud på grund af mulig forurening ophæves nu

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

Sport

Holstebro Golfklub sikrede sig oprykningsspil

Holstebro

Syvårige Madicken skal bruge over en time på at komme hjem med bussen

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

Annonce