Annonce
Sport

Ingen ved om der må spilles 2. division i næste weekend

Måske har Holstebro Boldklub spillet sin sidste kamp i efteråret, måske skal man allerede spillet igen på næste lørdag. Kun regeringen kender svaret. Foto: Morten Strægaard
Annonce

Middelfart: Et stort spørgsmål hang som en sort sky over Middelfart Stadion lørdag eftermiddag.

Skal vi spille videre eller lukker 2. division ned?

For alle aktørerer på og omkring banen vil gerne kende svaret, men ingen ved det endnu. Efter statsminister Mette Frederiksen fredag aften gik på talerstolen i Spejlsalen ved vi, at professionel fodbold må fortsætte under de nuværende restriktioner, mens breddefodbolden på seniorplan må holde mindst fire ugers pause.

Ingen ved dog, om man fra regeringens side betragter 2. divisionsfodbold som det ene eller det andet. Landets tredjebedste fodboldrække er teknisk set en professionel række, men størstedelen af spillere og trænere er enten deltidsproffer eller rene amatørere, ligesom ingen af klubberne har råd til det testsetup, som for eksempel superligaklubberne gør brug af.

- I forhold til de meldinger, der er kommet, vælger jeg nok at tolke det som om at vi må fortsætte med at spille, det er i hvert fald min mavefornemmelse, siger cheftræner Kim Kristensen.

- Omvendt har jeg også snakket med nogle af folkene fra Middelfart og de ser det fuldstændigt modsat og er sikre på, at vi lukker ned på mandag.

Holstebro Boldklub forventer at der senest i løbet af søndag kommer en udmelding fra enten myndighederne eller Dansk Boldspilunion om situationen med en afklaring på, hvor 2. division står i forhold til restriktionerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De kommer med musik for alle pengene

Annonce