Annonce
TTH Holstebro

Efter udbrud i Lemvig: Ingen tegn på at smitten har bredt sig til TTH

Næste uges fællestræninger med Lemvig-Thyborøn Håndbold er for en sikkerheds skyld blevet aflyst, så man ikke risikerer at smitten i Lemvig-truppen spreder sig til Holstebro. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Siden nyhederne om smitte hos GOG og Lemvig brød ud, har man i TTH Holstebro været endnu mere opmærksomme på smittetegn hos spillere og stab.

Eftersom holstebroerne i mandags havde fællestræning med Lemvig-Thyborøn Håndbold, som siden har fået to spillere konstateret smittet med coronavirus, skulle man ikke være et geni for at kunne se, at der var en forhøjet risiko for at smitten havde spredt sig til TTH-truppen.

- Vi blev testet mandag før fællestræningen, uden nogen positive. Onsdag aften blev alle testet igen efter Fredericia-kampen og dem fik vi svar på torsdag, og her var der heldigvis stadig ingen positive testsvar. Spørgsmålet er selvfølgelig, om der kan komme noget om et par dage, men indtil videre ser vi ud til at være sluppet fri, fortæller direktør John Mikkelsen.

For en sikkerheds skyld er omklædningsrum og fællesfaciliteter i Gråkjær Arena i denne uge blevet sprittet ekstra godt af, ligesom fællestræningerne er sat på pause.

- Vi har aflyst vores fællestræninger i næste uge, hvor vi både mandag og tirsdag skulle have trænet sammen, siger John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce