Annonce
Struer

Ingen spor efter engelsk mutation hos kommunalt ansatte

Der er ikke konstateret spor fra den mere smitsomme engelske mutation af covid-19 i test fra ansatte i Struer Kommune. Om det er tilfældet i prøver fra andre borgere i kommunen har kommunen ikke fået oplyst, siger formanden for kommunens coronaudvalg, kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller. Foto: Morten Stricker
Annonce

Struer: Den mere smitsomme engelske mutation af covid-19, kaldet B 117, er til dato ikke konstateret hos ansatte i Struer Kommune. Det fortæller formanden for kommunens coronaudvalg, kommunaldirektør Jeser Thyrring Møller.

- Den eneste information, vi får fra Styrelsen for Patientsikkerhed, er, at der ikke er fundet spor af mutationen i test fra vores ansatte, fortæller han.

Om mutationen er fundet i positive prøver for covid-19 afleveret af andre af de godt 30.000 borgere i postnummer 7600, ved han derimod ikke.

Spørgsmålet er aktuelt, da det allerede er bebudet, at kommunerne skal spille en meget større rolle i smitteopsporingen lokalt. Endnu er det dog ikke blevet konkretiseret, hvordan det skal gøres. Samtidig vurderer eksperter, at den mere smitsomme engelske mutation vil være den dominerende covid-19 virus i midten af næste måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce