Annonce
Sport

Ingen debut: Santos så sin første landskamp fra bænken

Anders Santos Iversen måtte se hele kampen fra bænken, da Puerto Rico tirsdag aften vandt 1-0 over Den Dominikanske Republik. Foto: Morten Stricker

Santo Domingo: Efter halvanden uges træningslejr med Puerto Ricos landshold var det tirsdag aften tid til den første landskamp for Holstebro Boldklubs Anders Santos Iversen, der før jul blev udtaget til den caribiske ø-nations landshold.

Desværre blev det ikke til debut for angriberen, der måtte se hele kampen på bænken på Félix Sánchez Olympic Stadium i Den Dominikanske Republiks hovedstad Santo Domingo. Herfra kunne holstebroeren se Puerto Ricos anfører Sidney Rivera scorer kampens enlige mål på et straffespark.

Sejren var Puerto Ricos første over Den Dominikanske Republik siden 2008.

- Jeg er meget stolt af mine spillere. Vi lykkedes med at føre det hårde arbejde fra lange uger på træningsbanen med ind i kampen, fortæller landstræner Edgy Morales til fodboldforbundets hjemmeside.

Næste mulighed for landsholdsdebut for Anders Santos Iversen er på fredag, hvor Puerto Rico spiller mod Guatemala. Oprindeligt skulle Puerto Rico have spillet to landskampe mod Guatemala inden slutningen på træningslejren, men på grund af logistiske udfordringer må man nøjes med en enkelt kamp. Den skal spilles natten mellem fredag og lørdag (dansk tid) på Doroteo Guamuch Flores Stadium i Guatemala.

Rettelse: Af de holdrapporter som kunne findes på nettet fremstod det som om at Anders Santos Iversen sad på bænken til kampen. Efter denne artikel er blevet publiseret har avisen været i kontakt med Anders Santos Iversen som har forklaret, at han teknisk set sad på tribunen og ikke bænken til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce