Annoncørbetalt indhold

Indret behagelige rum med trægulve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en boligindretning er der mange forskellige faktorer, der skal spille sammen før den er vellykket, hvis man ser helt overordnet på det. Man kan sammenligne en indretning med et maleri. Der skal tænkes over farvevalg og komposition – det vil sige møbler og andre genstandes placering i forhold til hinanden. Det gælder uanset hvilken stil du er til. Hvis der er ubalance i et rum vil rummet ikke virke ligeså behageligt at være i, som hvis der er balance. En anden vigtig faktor for et behageligt rum er, at der er en eller anden form for varme i rummet. Det kan et smukt trægulv skabe. Det giver både en varm tone og liv til en indretning, uden at være dominerende.


Annonce

Skab balance med møblernes placering

Man kan skabe balance og ubalance på flere måder. Det er både møblernes og genstandenes fylde og farve, der er med til at skabe kompositionen i rummet. Hvis man for eksempel har en sort brændeovn og et mørkt skab og en mørk skænk i et ellers lyst rum, er det en god ide at fordele de store, mørke, tunge ting i rummet. Hvis de alle placeres i samme ende eller op ad samme væg, skaber det ubalance i rummet. Har man to høje møbler for eksempel en reol og et skab, er det ofte heller ikke en god ide at stille dem ved siden af hinanden på samme væg.


Brug gerne stærke farver - med omtanke

Stærkere farver er i høj grad også med til at skabe en komposition i rummet. Har man for eksempel en del ting i enten en kraftig farve eller flere kraftige farver og alt andet i rummet er meget neutralt, er det bedst at fordele de farverige ting i rummet, så de ikke skaber ubalance ved at være samlet i den ene ende af rummet. De stærke farver kan være en virkelig god kontrast, der skaber liv i et neutralt rum, hvis bare de bruges med omtanke.


Få varme i rummet med et flot trægulv

Der er intet bedre end et flot trægulv som baggrund for en indretning. Det tilfører rummet varme, det er et naturligt materiale og er ikke dominerende i rummet. Det kommer naturligvis an på i hvilken stand trægulvet er. Hvis det er blevet helt gråt i brug og efterhånden har mange slidmærker, tilfører det ikke rummet noget godt. I det tilfælde er det en god ide at give gulvet en afslibning. Det vil give træet sin naturlige farve og smukke varme tone tilbage. Det vil også give dig et virkelig smukt grundlag for at skabe en indretning, der lever op til dine ønsker og drømme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.