Annonce
Vinderup

Indkøbsforeningen bag tøjkæde er gået konkurs

Jens Tangs Din Tøjmand er en af de butikker, der nu bliver ramt af, at indkøbskæden bag er gået konkurs. Præcist hvordan det kommer til at ramme den lokale butik, ved han ikke endnu. Foto: Morten Stricker.
Det er en “træls” situation, at indkøbsforeningen bag Din Tøjmand, er gået konkurs, mener lokal indehaver, Jens Tang.

Vinderup: Indkøbsforeningen Dress Partner, der står bag tøjkæden Din Tøjmand, er fredag gået konkurs. Kæden har 100 tøjbutikker rundt om i `Danmark - herunder i Vinderup, hvor indehaver af Din Tøjmand, Jens Tang, sidder med en flad fornemmelse:

- Det er ganske enkelt træls. For jeg formoder at de penge, vi har skudt i det - i indkøbsforeningen - er væk, siger han.

Hvor mange penge det drejer sig om, vil han ikke ud med.

- Men det er en slags penge, og i disse tider er alle beløb jo vigtige, og vi kommer da til at miste penge nok i forvejen, siger han.

Endnu ved han ikke præcist, hvad det kommer til at betyde for butikken. Butiksejerne vil blive løbende informeret i løbet af de næste par dage, så vidt han er orienteret. Men indtil videre kører butikken i Vinderup videre som ellers.

Dress Partner står blandt andet står for indkøb af tøj på vegne af de 100 butikker og har garanteret for betalinger til leverandørerne.

Men på grund coronavirusset er enkelte butikker blevet hårdt presset og forventes ikke længere at kunne betale deres regninger til Dress Partner. Derfor har foreningen selv valgt at erklære sig konkurs.

- Vi har normalt godt kunne håndtere en enkelt eller to dårlige betalere ad gangen. Men når Danmark lukker ned, og der sker et massivt fald i detailomsætningen på én gang, så kan vi se, at vi vil få flere dårlige betalere på én gang, og det kan vi ikke klare, siger administrerende direktør Thomas Hagesen til Finans.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce