Annonce
Navne

Indehaver af livsstilsbutik er nu klar til også at satse på Aarhus: Ved at åbne endnu en butik sikrer jeg mig en kundestrøm hele året

- Ved at åbne endnu en butik i Aarhus sikrer jeg mig en kundestrøm hele året, og der ud over kan jeg udvide mit sortiment af varer - ikke bare i Aarhus men også på webshoppen og i butikken i Ringkøbing, siger Mette Mosgaard, der i knap fem år har drevet forretningen Raasted i Vester Strandgade. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Kvinden bag konceptbutikken Raasted i Ringkøbing, Mette Mosgaard, åbner på lørdag en ny, stor forretning i hjertet af Aarhus. Hendes forretning er opkaldt efter byen, hvor hun bor med sin familie.

Ringkøbing/Råsted: En indbydende og inspirerende forretning ved Pustervig Torv i Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus?

Inden længe går drømmen i opfyldelse for Mette Mosgaard, der i knap fem år har drevet butikken Raasted i Vester Strandgade i Ringkøbing.

Her præsenterer hun et nøje udvalgt sortiment af varer i segmentet for interiør og livsstil, og det løber rundt:

Annonce

- Jeg elsker min butik i Ringkøbing, men antallet af kunder og besøgende afgøres også i høj grad ud fra højsæsonen. Ved at åbne endnu en butik i Aarhus sikrer jeg mig en kundestrøm hele året, og der ud over kan jeg udvide mit sortiment af varer - ikke bare i Aarhus men også på webshoppen og i butikken i Ringkøbing, siger Mette Mosgaard.

Der starter et nyt kapitel i fortællingen om Raasted, der er navngivet efter Råsted ved Holstebro, hvor Mette Mosgaard og familien har privat base.

På adressen Badstuegade 1G, 8000 Aarhus C kan den 51-årige forretningskvinde se frem til en mere kontinuerlig strøm af kunder:

- Raasted er en konceptbutik og et univers, der hylder ægte og bæredygtigt håndværk og inspirerer til slow living, og det, tror jeg, at der er et godt kundegrundlag til i en større by som Aarhus, tilføjer Mette Mosgaard, der klart understreger, at hun overhovedet ikke har planer om at lukke ned i Ringkøbing.

Partnerskab med caféejer

Men der starter et nyt kapitel i fortællingen om Raasted, der er navngivet efter Råsted ved Holstebro, hvor Mette Mosgaard og familien har privat base.

Mette Mosgaards butikseventyr i Aarhus bliver til virkelighed i partnerskab med Bent C. Christensen; en højtuddannet herre med en fortid i rådgivende og ledende roller i flere, større design- og detailvirksomheder.

I dag er han blandt andet ejer af Café Åland, som er kåret til den bedste i Aarhus, og medejer af Cross Café tæt ved Magasin. For tiden er Bent C. Christensen ved at skabe en japansk restaurant i Aarhus.

Mette Mosgaard kom i kontakt med den østjyske investor via en kvindelig bekendt, som anbefalede Bent C. Christensen at kigge nærmere på det vestjyske butikskoncept:

- Han ville - lige som mig - gerne have en butik i Aarhus med fokus på bæredygtighed og kvalitet, og derfor har vi nu teamet op, siger Mette Mosgaard.

Annonce

Et par stærke mærker

Da Mette Mosgaard lod Aarhus-drømmen spire, tænkte hun, at det i givet fald skulle være et lille butikslokale. Men i Badstuegade kommer Raasted til at brede sig over omkring 364 kvadratmeter fordelt på to plan, der også levner god plads til en kaffebar.

Bent C. Christensen har en ejerandel på 50 procent i den nye forretning.

Når Raasted lørdag åbner i Aarhus, vil kunderne blandt andet blive mødt af et større udvalg af varer fra det danske møbelfirma Frama og fra Skall Studio; et tøjfirma skabt af to søstre fra Aalborg:

- Det er blandt andet på grund af de to firmaer, at jeg tør åbne i Aarhus. Det er et par stærke og unikke brands, siger Mette Mosgaard, der betegner den østjyske udgave af Raasted som 'et inspirerende og nærværende sted, hvor man kan få en pause fra hverdagens travlhed.'

Mette Mosgaard har ansat parret Louise og Jaques, der begge har en lang historie med forskelligt kreativt arbejde, til at stå bag disken i Badstuegade 1G.

Butikken i Latinerkvarteret i hjertet af storbyen kommer også til at friste med udenlandske brands, som vil give kunderne en ny og anderledes oplevelse i Aarhus.

Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce