Annonce
112

Indbrudsstime i Struer

Flere indbrud i Struer det seneste døgns tid. Arkivfoto
Annonce

Struer/Thyholm: Midt- og Vestjyllands Politi har fået anmeldelser om ikke mindre end fire indbrud i Struer og omegn i løbet af torsdagen.

Først et indbrud i genbrugsbutikken Loppen på Gimsinglundvej, som er sket mellem onsdag eftermiddag klokken 17 og torsdag klokken 9.30. Her har ukendte gerningsmænd brudt hoveddøren til et lagerrum op, hvorefter de har fået adgang til butikslokalet og pengekassen, der indeholdt små 3000 kroner i sedler og mønter.

Derefter var der indbrud i en grillbar i Bredgade. Her har ukendte gerningsmænd mellem onsdag aften kl. 21 og torsdag klokken 11 brudt en bagdør op, fundet pengekassen og stjålet omkring 1000 kroner i kontanter. På Thyholm har der været indbrud i en bolig på Sommerstedvej. Her er døren til et skur blevet brudt op, og en havetraktor af mærket Husqvarna til en værdi af 21.000 kroner er blevet stjålet.

Og fredag morgen var den gal i Langgade. Klokken 04.15 brød ukendte gerningsmænd et kældervindue i ejendommen op, men de blev overrasket af boligens beboer. Han så to mænd løbe fra stedet, men kunne ifølge politiet ikke komme med en nærmere beskrivelse af dem. Det vides endnu ikke, om indbrudstyvene nåede at få noget med fra stedet.

Ifølge politiet er der ikke tegn på, at indbruddene skulle være begået af de samme gerningsmænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce