Annonce
Læserbrev

Ikke-vestlige indvandrere. Får de mon også tolk med til tandlægen?

Jette Lund. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Debat: 540 procents stigning i tandlægeregning betalt af danskerne – til ikke-vestlige indvandrere – på fem år. Hvornår stopper vanviddet?

Almindelige hr. og fru Jensen kæmper for at spare op til tandlægen, og mange må give op og går rundt med dårlige tænder og dermed forringet livskvalitet. Men dukker du op ved tandlægen med et somalisk pas, ja så er der tilsyneladende ingen grænser for, hvad du kan få lavet på hr. og fru Jensens regning.

Det her er bare endnu et eksempel på, hvorfor der ikke er råd til flere pædagoger, flere SOSU hjælpere og flere sygeplejersker. Jeg kunne nævne tolkebistanden som et lige så vanvittigt eksempel, hvor vi år efter år smider hundredvis af millioner ud ad vinduet på ikke vestlige indvandrere, der ikke tager ansvar for at lære dansk (der er naturligvis undtagelser).

Ja, nu når jeg er ved det, så gad da vide om de så også får en tolk med til tandlægen?

Nu vil Lars Løkke og Mette Frederiksen så til igen at tage kvoteflygtninge til vores Danmark, så mon ikke der bliver ekstra kø ved lægerne og tandlægerne?

Kan I se det?

En stemme på Jette Lund er en stemme på DIT Danmark – IKKE det Danmark, som jeg lige refererer til. Hvad tænker du? God dag derude!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Annonce