Holstebro

Ikke kun Matas: Vin- og Delikatessehuset lukket efter mistanke om skadedyr

Aksel Laustsen fortæller, at det ikke vides, hvor længe Vin & Delikatessehuset skal have lukket. Det kommer dog mindst til at tage 48 timer, inden de kan åbne igen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det er ikke kun Matas, som må holde lukket efter mistanke om skadedyr i området omkring Nørregade 16-18. Det rammer også nu Vin- og Delikatessehuset. Det oplyser indehaver Aksel Laustsen.

HOLSTEBRO: Kun et døgn efter, at Matas i Nørregade måtte lukke efter mistanke om skadedyr, er det samme nu sket for Vin- og Delikatessehuset.

- Der er blevet bidt af en plade chokolade, og det gør, at vi har været nødt til at lukke, siger Aksel Laustsen, som har Vin- og Delikatessehuset.

Han kan ikke oplyse noget om, hvor lang tid det vil vare, men allerede tirsdag morgen var skadedyrsbekæmperne forbi.

- De kunne ikke umiddelbart finde ud af, hvor det er, de kommer fra, så nu skal vi have én hund forbi, som kan finde ud af det, og så skal deres adgang lukkes af. Derefter skal vi have mel ud på gulvet, så vi kan se, om de stadig er der, siger Aksel Laustsen.

Han fortæller, at det er et dårligt tidspunkt, at det rammer på, fordi det slår lige ned i påskehandlen.

- Jeg håber, at vi kan åbne igen i løbet af et par dage, så vi kan indhente det, som vi har tabt, når vi skal lukke de næste 48 timer, siger han.

Indehaver Aksel Laustsen fortæller, at der var bidt af en plade chokolade, og det gjorde, man tilkaldte skadedyrsbekæmpere. Foto: Kaspar Hvid

Sprød tager forholdsregler

På Restaurant Sprød er man ikke blevet ramt af rotter, ligesom naboerne. Det ændrer ikke på, at restauranten tager sine forholdsregler, fortæller ejer Aytac Akkaya.

- Allerede, da vi åbnede, satte vi rottefælder op i gården, og der er nettet af, så de ikke kan komme ind, siger han og fortsætter:

- Fødevarestyrelsen kommer desuden på løbende kontroller, så det har ikke ramt os. Det er dog klart, at vi altid skal være ekstra opmærksomme, når vi arbejder med fødevarer.

Er opmærksomme

Ved Holstebro Kommune er man opmærksomme på, at to virksomheder har måtte lukke grundet mistanke om skadedyr. De ved dog ikke endnu, hvor problemet kan være opstået, fortæller Gitte Rebbe, som er fuldmægtig ved Holstebro Kommune.

- Vi hjælper så godt, som vi kan, men vi har kun begrænsede muligheder. Hvis der for eksempel skal laves en stor røgsporing, så skal man have fat i nogle andre end os, siger Gitte Rebbe.

Gitte Rebbe fortæller samtidig, at der er flere forskellige måder, som rotterne kan komme ind på, og det ikke vides, om de stadig er i bygningerne på Nørregade.

- Når man graver, som man gør på Enghaven, så er det klart, at man stresser rotterne, fordi de har deres gange og systemer dernede, og det kan have en betydning, siger hun.

0/0
Annonce
Holstebro

Gymasieelever forbydes at gå før tid ved eksamen

Kultur

Galleri: Endnu mere Rock i Holstebro

Holstebro For abonnenter

Til minde om: Omsorgsfulde Bodil syntes, det var for farligt at få børn, og man forstår hende...

Holstebro

Lottovinder i Holstebro Kommune løb med tocifret millionbeløb

Holstebro For abonnenter

Socialisten fra Thorsminde er klar til flere valg

Holstebro

FOA: - Det er løftebrud, det vil ikke virke, og det vil føre til yderligere personaleflugt

Holstebro For abonnenter

Først fyret, så forflyttet og frataget muligheden for at sige ordentligt farvel

Holstebro

Stings egne folk må tage hjem efter koncert - kunne ikke få hotelseng

Holstebro

Jørn Bruun: - Rock i Holstebro skal blive ved med at nytænke

Annonce