Annonce
Struer

Iført blå smokingbukser forsøgte mørbrad-tyv at snyde butik

Da personalet får mistanke til manden er han forsvundet igen, og først da man får set butikkens videoovervågning igennem kan man se, hvordan han er gået rundt i butikken og har forsynet sig selv med kød og vin. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Struer: En 35-40-årig mand havde muligvis god smag i tøj, kød og rødvin - men dårlig stil, når det kom til at at tjene penge.

Torsdag aften forsøgte han nemlig at snyde supermarkedet Meny ved at forsøge at få kontanter ud af to oksemørbrad, som han lige havde stjålet i samme butik.

- På butikkens overvågningsvideo kan man se, hvordan manden stjæler en flaske rødvin til 200 kroner, hvorefter han fortsætter hen til køledisken og stjæler to oksemørbrad, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Manden slipper også gennem kasselinjen men forsøger kort efter at få pengene "retur", for de to stykker kød, der har en samlet værdi af omkring 600 kroner.

- Det får han dog ikke noget ud af, da han ikke kan fremvise en kvittering, fortæller Lilian Jensen.

Da personalet får mistanke til manden, er han forsvundet igen, og først da man får set butikkens videoovervågning igennem, kan man se, hvordan han er gået rundt i butikken og har forsynet sig selv med kød og vin.

Manden beskrives som mellem 190 og 195 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort hår. Han var iført blå smokingbukser og habitjakke, og på fødderne bar han brune støvler.

Oplysninger i sagen til lokalpolitiet i Holstebro på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce