Annonce
Holstebro

Idom-Råsted med i finalen om 100.000 kroner

Idom-Råsted Borgerforening er i finalen i konkurrencen "Fantastiske Fællesskaber", hvor gevinsten er 100.000 kroner, og hvor det afgørende er antallet af sms-stemmer. Arkivfoto: Morten Stricker
Antallet af sms-stemmer er afgørende, når Idom-Råsted Borgerforening er med i finalen i TV2-regionernes konkurrence for "Fantastiske Fællesskaber"

Idom-Råsted: De to små sogne vest for Holstebro har to gange været årets landsby i Region Midtjylland. Nu er Idom-Råsted Borgerforening også med i finalen om 100.000 kroner i konkurrencen "Fantastiske Fællesskaber", som TV2-regionerne står bag sammen med Tuborg Fondet og Lokale og Anlægsfonden. Det er antallet af sms-stemmer, der afgør, hvilket fællesskab der får de 100.000 kroner, og sidste år gik prisen til Mejrup.

Baggrunden for nomineringen er blandt andet en ny vision, som skal udvikle fællesskabskulturen i Idom-Råsted.

- Vi vil prøver at skabe en ny dele-kultur i landsbysamfundet. Vi vil undersøge interessen for at dele de materielle ting, som vi hver især kun bruger en gang imellem og alle derfor ikke behøver at eje. Vi vil styrker båndene mellem generationer, hvor man for eksempel kan låne en bedste eller et barnebarn, siger foreningens formand Dennis Thiesen.

På TV Midt Vests hjemmeside kan man se præsentationsfilm alle nominerede. Hvis man synes, at Idom-Råsted skal vinde konkurrencen, skal man sende en sms til 1272 med beskeden MV 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Annonce