Annonce
TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

Med sine 196 centimeter stak Mikkel Hansen godt op i havet af børn og voksne, der efter kampen omringede den danske superstjerne. Foto: Johan Gadegaard
Publikum fik hvad de kom for. Mikkel Hansen og resten af PSGs verdensstjerner foldede sig ud. For selvom der var mange TTH Holstebro-tilhængere på lægterne, måtte hjemmeholdet både på og udenfor banen give fortabt.

Holstebro: Nikola Karabatic, Sander Sagosen, Luc Abalo. De stod der alle sammen, verdensstjernerne fra den franske storklub Paris Saint Germain.

Men når holdet befinder sig i en dansk håndboldarena, er de alle reducerede til statister. Det var Mikkel Hansen, der havde fået 3105 tilskuere til at indløse billet til Gråkjær Arena søndag eftermiddag, det var Mikkel Hansen, de heppede på undervejs (og lidt på TTH Holstebro), og da kampen var færdig, var det Mikkel Hansen alle ville hilse på, få en autograf fra og blive foreviget med på et billede.

- Det var bare sejt at møde ham. Han er rigtig god, fortæller niårige Albert Glintborg Terkelsen, der sammen med mor, far og lillesøster Alba havde taget turen fra Mors for at opleve den danske verdensstjerne.

- Jeg fik et billede sammen med Albert og Mikkel. Det skal mine venner se, når jeg kommer hjem, fortæller seksårige Alba stolt.

Annonce

Kampen i tal

TTH Holstebro - PSG 28-34 (13-23)

Træningskamp, herrer

Mål, TTH: Magnus Bramming 9, Johan Meklenborg 4, Jonas Porup 4, Jonathan Würtz 3, Christoffer Cichosz 2, Allan Damgaard 2, Peter Balling 2, Niels Lindholdt 1.

Topscorere, PSG: Sander Sagosen 7, Mikkel Hansen 6.

Udvisninger: TTH 7, PSG 2.

Tilskuere: 3105 i Gråkjær Arena.

Søvnløs

10-årige Anders Valdemar Lorentzen var mødt en smule klatøjet op til håndbold søndag eftermiddag, men det var ikke fordi, hans fødselsdagsfest dagen før havde taget overhånd.

- Jeg har næsten ikke sovet i nat, fordi jeg glædede mig så meget til at se Mikkel Hansen, fortæller struerboen, efter han havde fået sat stjernens kragetæer på den medbragte landsholdstrøje.

- Nu mangler jeg kun Henrik Toft Hansen, så har jeg alle på landsholdets autografer, forklarer Anders Valdemar Lorentzen.

Han skulle ikke have en autograf, men direktør John Mikkelsen smilede alligevel om kap med de mange børn. Han havde fået lige det, han havde håbet på, da han forhandlede en aftale om et besøg på plads med den franske klub.

- For os har det vigtigste at give vores fans en oplevelse og en fed kamp at åbne sæsonen med. Så må vi i næste uge få regnskabet gjort op og finde ud af, om vi også har tjent lidt på den og forhåbentlig kommer vi ud med et lille plus. Men økonomien har ikke været det vigtigste, forklarer John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce