Annoncørbetalt indhold

I Holstebro gør man tingene selv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Holstebro finder man ære i at gøre tingene selv. Det kan være at gulvet skal slibes, en hylde skal sættes op eller nogle kabler skal skjules. Man kan naturligvis betale sig frem til mange ting, men nogle gange er det sjovere at vise sine gør-det-selv projekter frem, selvom det blot er nogle kabler man har omkranset med en kabelskjuler.


Annonce

Det er ikke alle der gode til det håndværksmæssige arbejde. Nogen arbejder med det til hverdag og tager penge for det fordi de er eksperter, mens andre blot finder ære i at forsøge at gøre tingene selv. Uanset om det er små eller store byggeprojekter der skal håndteres derhjemme, er der en stolthed der følger med det, at havde fuldført opgaven på egen hånd.


Det gælder også hvis opgaven er så simpel, at der ligger nogle løse ledninger i vejen som skal gemmes væk. Det kan godt være nogle vil kigge lidt uimponeret på dig, hvis du fører dem hen til dine ledninger som nu fremstår skjulte i en kabelskjuler, men du har da selv været i Harald Nyborg og købe kabelkanalen og sat på ledningerne.


Det er muligvis en simpel opgave, men alligevel også en opgave der, med sin fuldførelse, gør stor forskel i hjemmet. Kabler er ikke bare grimme at kigge på når der er for mange af dem – man kan også nemt snuble over dem og komme til skade. Så en kabelskjuler gør ikke bare området mere æstetisk behageligt for synet, den kan sågar være med til at redde liv. Eller i det mindste skåne dig for blå mærker.


Slib gulv – ikke negle 

Mand eller kvinde – alle kan tage værktøjskassen frem og begive sig ud i et gør-det-selv projekt. Byg en lille reol, et kaffebord eller et flot sidebord til sengen. Det er fint og flot at slibe og lakere sine negle og selvom det kan skabe lidt hverdagsglæde, kan flere få glæde af et sofabord eller et flot slebet gulv.


Hvis man står og mangler redskaber til at komme i gang med et projekt, behøver man kun at køre til et enkelt byggemarked for at finde alt det man har brug for: Harald Nyborg har nemlig et stort udvalg af værktøj, udstyr og reservedele til at føre din gør-det-selv drøm til livs. Eksempelvis kan du finde en sliberondel, som vil komme dig til stor gavn når du har brug for at slibe dit nybyggede møbel.


Slibeartikler – ligesom mange andre slags tilbehør – findes i et stort udvalg med forskellige varianter som passer til forskellige slibemaskiner. De kan findes som skiver, trekantsformede og rektangler, for blot at nævne nogle. Når alt kommer til alt, skal du blot gå en tur i Harald Nyborg for at komme i gang med dit næste projekt, som du med stor stolthed vil kunne vise frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.