Annonce
Ulfborg/Vemb

I den ende af huset har de en antikvitetsforretning - og i den anden ende kommer der nu et asiatisk minimarked

Leah og Arild Magnussen har nu åbnet et asiatisk minimarked i Vemb. De driver allerede en antikvitetsforretning i husets anden ende. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen
Den nye butik vil primært sælge filippinske specialiteter. Ejerne holder åbent tre dage om ugen, men håbet er at kunne udvide efter jul.

Vemb: Bilister, cyklende og gående på Vestergade i Vemb har næppe kunnet undgå at bide mærke i de store butiksvinduer i nummer 3.

Men nu er der kommet endnu et sæt butiksvinduer i, og antikviteterne har fået selskab af et asiatisk minimarked. Hver ting i sin ende af huset, hvor ægteparret Arild og Leah Magnussen har boet siden sommeren 2019.

- Det er en drøm, jeg har haft i lang tid, og jeg har faktisk haft planer om det, allerede da vi boede i Skien i Norge, men dengang passede det ikke lige ind, fortæller Leah Magnussen.

Annonce

Håbet er, at den nye detailbutikken også vil smitte af på omsætningen i antikvitetsforretningen. Familien har været hårdt ramt af corona og nedlukninger, som  har betydet, at antikvitetssalget ikke kom så godt fra land som forventet.

- Nu håber vi, at de to butikker kan trække kunder til hinanden. Vi vil jo også på sigt gerne udvide ind i antikforretningen, hvis den asiatiske butik bliver mere populær, siger Arild Magnussen.

Drømme for fremtiden

Parret mener selv, at det har fundet et hul i markedet, så folk ikke behøver at køre til de større byer for at finde asiatiske specialiteter.

Der er godt nok allerede en asiatisk butik i Nr. Felding, men den har fokus på det thailandske køkken, mens familien Magnussen vil satse på det filippinske.

- Drømmen er jo at kunne lokke folk fra hele Vestjylland, lyder det fra Arild Magnussen, der lige nu holder butikken åbent tre dage om ugen, torsdag-fredag-lørdag.

Leah Magnussen kom for første gang til Norden for 16 år siden, fremfor at gå ledig vil hun nu forsøge at skabe omsætning i det asiatiske minimarked. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen

Men ægteparret håber på at kunne udvide åbningstiderne efter juleferien, hvis kundeunderlaget ellers er der til det.

Leah Magnussen, som står for den daglige drift af butikken, er optimistisk. Hun har allerede haft flere kunder, som har besøgt butikken flere gange.

- Vi er også allerede begyndt at få forespørgsler på varer, som kunderne gerne vil kunne købe her. Blandt andet har der været en del, som har spurgt på japanske specialiteter, så det vil vi prøve at se, om vi kan skaffe hjem til butikken i løbet af de kommende uger, fortæller Leah Magnussen.

Annonce
Sport For abonnenter

Topscorer og matematikgeniet Mirsad havde regnet det hele ud: - Jeg havde læst lidt på vinden og skruede den op i hjørnet for at fjerne spindelvævet

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vinderup

Nu kommer den: Cykelsti hele vejen mellem Vinderup og Holstebro

Erhverv For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Holstebro

Mælkebønderne jubler over høje priser: - Nu er der én ting, der gælder. Afdrag, afdrag, afdrag

forside For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland: Hus på Jegindø solgt for 210.000 kroner

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Holstebro

Mads Mikkelsens nyeste film skal kun optages to steder i Danmark - i Holstebro og Viborg

Leder For abonnenter

Problemet er reelt - men tvang er og bliver dumt

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Holstebro

Lastbiler er stødt sammen: Tag ikke denne vej, siger politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Holstebro

Nu er der kun én by tilbage: Så få bliver testet

Holstebro For abonnenter

Skole er blevet til boligområde: Kom indenfor i den første færdige bolig

Holstebro

Den delte vandene - nu gør museum den aktuel igen

Annonce