Annonce
Holstebro

I aften spiller musikken atter: Sådan kommer det til at foregå

Sådan så pladsen ud torsdag eftermiddag, inden musikken igen får lov til at spille. Foto: Palle Hyldahl Brændsgaard
Den ene af de tre udendørskoncerter, Musikteatret Holstebro står klar med i sit corona-comeback, er udsolgt.
Annonce

Holstebro: Græsset blev slået torsdag eftermiddag, og så er alt vist også på plads. Det ligner normalitet for Musikteatret Holstebro igen efter en lang corona-nedlukning.

Pladsen foran Black Box Theatre bringer minder med sig om Sting-koncerten, dengang folk måtte stå tæt klistret op ad hinanden. Scene, afskærmninger og lydtårn er også på plads.

Foruden scenen, som er opstillet under storskærmen, så vidner stolene om, at nok spiller musikken igen, men alligevel er alt ikke helt som før. Restriktioner gør nemlig, at der er loft på antallet af deltagere, at de skal sidde - og med afstand.


Til de større koncerter vil vi se stole stillet op i en bredere vifte foran scenen, ligesom der vil komme stole oppe på græsset for at få plads til alle.

Anders Jørgensen.


Torsdag aften indleder Barbara Moleko og Claus Hempler. Det er den mindste af de tre koncerter, publikumsmæssigt. Torsdag eftermiddag var der stadig billetter at få, oplyser direktør Anders Jørgensen.

Sådan så det ud, da Claus Hempler (og Barbara Moleko) var med til at genåbne Musikteatret Holstebro med den første af tre dage med koncerter. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

Til gengæld er der nu udsolgt til fredagens Mads Langer-koncert.

Lørdag gælder det Tim Christensen, og der resterer kun få billetter til den koncert.

- Til de større koncerter vil vi se stole stillet op i en bredere vifte foran scenen, ligesom der vil komme stole oppe på græsset for at få plads til alle, forklarer Anders Jørgensen.

Antallet af besøgende kunne være forhøjet til mere end 500, hvis man havde valgt at inddele publikum i sektioner, således alle regler overholdes, forklarer direktøren, men det har i højere grad handlet om signalværdi - at vise at Musikteatret Holstebro atter er i spil.

- Jeg tror ikke, det er noget, vi kommer til at tjene mange penge på - det vil nok nærmere gå lige op. For os er det her primært et signal til byen og sponsorer om, at vi altså findes endnu. Det har været vigtigt at signalere, at livet findes, så det ikke bliver HBO og Netflix det hele, har Anders Jørgensen tidligere sagt.

Annonce
Annonce
Struer

5G-masterne en plage for naboerne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce