Annonce
TTH Damer

Hylleberg og TTH forlænger: Det bedste for mig er at tage et år mere i Holstebro

- Det fylder altid rigtigt meget, når man har kontraktudløb og ikke ved, hvad der skal ske. Skal man blive, skal man flytte til en anden klub? Nu er der kommet ro på og jeg kan koncentrere mig om at spille håndbold, fortæller Mathilde Hylleberg, der tror på et den et-årige kontraktforlængelse vil have en positiv effekt på hendes spil på banen. Foto: Johan Gadegaard
Mathilde Hylleberg og TTH Holstebro har forlænget kontrakten, så den nu løber frem til sommeren 2021. En forlængelse der giver ro på den korte bane, men også åbner for at landsholdsspilleren indenfor en overskuelig fremtid kan tage skridtet videre til noget større.

Holstebro: 20-årige Mathilde Hylleberg sidder på anden sæson tungt på pladsen som højre fløj i TTH Holstebro, og den kommer hun til fortsat at sidde på frem til sommeren 2021.

Fløjspilleren, der er med i landsholdets bruttotrup til VM i Japan, har nemlig sat sine kragetæer på en etårig forlængelse af den aftale, der stod til at udløbe efter denne sæson. En forlængelse der giver ro på bagsmækken for den unge fløj, der i sommer måtte sige stop og tage en pause fra håndbolden for at få ro til krop og sjæl.

- Det fylder altid rigtigt meget, når man har kontraktudløb og ikke ved, hvad der skal ske. Skal man blive, skal man flytte til en anden klub? Nu er der kommet ro på, og jeg kan koncentrere mig om at spille håndbold, fortæller Mathilde Hylleberg.

- Nu skal jeg ikke gå hele perioden mellem jul og nytår og tænke på det, og det passer mig nok meget godt. Jeg er nok typen, der præsterer bedst, når jeg ved, hvad der skal ske.

Annonce

Åbner for klubskifte i 2021

Hylleberg har fået størstedelen af sin håndboldopdragelse i TTH Holstebro og moderklubben HH90, og det er den tryghed, hun i første omgang har valgt til. Men også med en kattelem i en kun etårig forlængelse, skulle større klubber trække i hende.

- Jeg har snakket meget med min agent om, hvad der ville være bedst for mig, og vi blev enige om, at det ville være godt med et år mere i Holstebro, hvor jeg kender klubben og kan fortsætte min udvikling. Så kan det godt være, at jeg til den tid er klar til at prøve noget andet, siger Mathilde Hylleberg.

Fløjspilleren har i denne sæson ikke helt kunne ramme det høje niveau, der i sidste sæson gjorde hende til landsholdsspiller. Men hun føler, at hun er på vej tilbage, og at det allerede begyndte at lysne, da konturerne til kontraktforlængelsen begyndte at falde på plads.

- Jeg skulle lige bruge noget tid på at finde mit niveau igen efter min pause, men det går den rigtige vej. Især da jeg kunne se, at vi nok skulle blive enige om en ny aftale, følte jeg, at noget af presset forsvandt fra min skuldre, forklarer Mathilde Hylleberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gymnasiet må afskedige to undervisere

Leder For abonnenter

Læserbrev oversvømmer kommunens hjemmeside

Overskriften her er måske nok en stramning. Faktisk findes der kun et enkelt læserbrev på Holstebro Kommunes hjemmeside, men det er også nok til, at man må løfte et øjenbryn og undre sig. Under overskriften "Meninger om Storå oversvømmer dagbladets artikler" skriver kommunens natur- og miljøchef Torben Mølgaard om planerne for at sikre Holstebro mod oversvømmelser og adresserer samtidig nogle af de holdninger og kritikpunkter, forskellige borgere har rejst i artikler i denne avis. Indlægget præsenteres på kommunens hjemmeside netop som et læserbrev, og samme læserbrev har Torben Mølgaard sendt til avisen, som bragte det i sin fulde længde søndag. I avisen er det utvivlsomt et partsindlæg i en debat. Ovenikøbet et indlæg fra en person, som kan udtale sig om emnet med en overbevisende tyngde i kraft af sin stilling. Et meget velkomment læserbrev. Men skal det også opfattes sådan på kommunens hjemmeside? Altså som Torben Mølgaards holdning til debatten og til den kritik, visse kilder har rettet mod kommunens kamp mod oversvømmelserne? Det er svært at se det som andet. Og det åbner for en interessant diskussion: Kan enhver borger nu få adgang til forsiden af kommunens hjemmeside for at debattere aktuelle emner? Kan man få adgang til at bringe et læserbrev, hvis det er kommunens sagsbehandling, man er utilfreds med, eller gælder det kun, hvis det er avisens dækning af en sag, man er uenig i? Gælder muligheden for at få optaget sit læserbrev på kommunens hjemmeside alle, eller skal man være chefansat ved kommunen for at opnå det privilegium? Læserbrevsskribenten tager i sin tekst Holstebro Kommune til indtægt for indholdet med formuleringen: "...så finder Holstebro Kommune, at der er nogle påstande og meninger om mulige løsninger, som ikke kan stå uimodsagt." Måske er der således blot tale om en uheldig håndtering af begrebet læserbrev. Det er måske i virkeligheden information fra kommunen og ikke holdninger fra Torben Mølgaard. Forvirringen er stor, om end vi nu ved, at natur- og miljøchefen er uenig i visse holdningerne til sagen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];