Annonce
TTH Damer

Hylleberg melder afbud til landsholdet

- Efter en opfølgende snak med Mathilde er vi blevet enige om, at det lige nu er bedre at give hende ro til at fortsætte den positive udvikling, hun har haft i TTH i sæsonopstarten, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Landsholdets kommende træningssamling bliver uden TTH Holstebros Mathilde Hylleberg, der ellers i første omgang var udtaget til samlingen.

Mathilde Hylleberg tog i april en pause, fordi hun efter et udsagn var 'mæt af håndbold' og fysisk træt efter en sæson, hvor hun blandt andet fik debut på landsholdet og kom til sin første slutrunde. Det betød, at hun missede TTHs sidste kampe i slutspillet samt en landsholdssamling.

Dansk Håndbold Forbund oplyser, at fløjspilleren, i en fælles beslutning med landstræner Klavs Bruun Jørgensen og klubtræner Pether Krautmeyer, har valgt at melde afbud.

- Efter en opfølgende snak med Mathilde er vi blevet enige om, at det lige nu er bedre at give hende ro til at fortsætte den positive udvikling, hun har haft i TTH i sæsonopstarten, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse.

I TTH får hun ros fra Pether Krautmeyer, for at lytte til sig selv og tage en velovervejet beslutning.

- Det er bare en ung pige, som har prøvet mange ting på kort tid, og som er blevet lidt ældre og klogere til at finde ud af, hun har brug for mere tid til at tage det store skridt ind på landsholdet, og så må vi se, om hun bliver udtaget til næste samling, siger Peter Krautmeyer til TV2 Sporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce