Annoncørbetalt indhold

Hvorfor dækkeservietter er perfekt til børnefamilier

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvorfor dækkeservietter er perfekt til børnefamilier

Mange børnefamilier elsker deres dækkeservietter overalt på jorden. Når børnene skal lære at spise, så er dækkeservietterne klar til at tage alt rodet og svineriet, som det ofte kan indebære. Er du glad for at holde dit bord nogenlunde rent for spildte drikke og tabt mad, så er dækkeservietten sikkert også din skjulte superhelt.

Annonce


Børn har en lang periode, mens de er ved at lære, hvordan de skal spise fast føde og grød, hvor maden ikke altid rammer munden første gang. Nogle gange er det endda sjovest for barnet at ramme ved siden af, og i stedet hamre skeen med grød ned i bordet og se det splatte ud over det hele. Dækkeservietter kan heldigvis klare mosten og er af den grund også en populær besøgende ved middagsbordet i børnefamilierne i Danmark.


Dækkeservietter gør rengøringen nemmere, når børn er små

Når man har små børn finder man hurtigt ud af, at man kan bruge megen af sin tid på at gøre rent og rydde op. Det er selvfølgelig også en god ide at have et nogenlunde rent spisebord, så bakterie og snavs ikke spreder sig for meget i hjemmet. Her gør dækkeservietter heldigvis deres del for, at jobbet bliver noget nemmere.


Især når børnene er små og endnu ikke helt har lært, hvordan de skal håndtere ske og gaffel, er der en tendens til, at der kan blive meget beskidt rundt omkring tallerkenen eller skålen, som barnet spiser af. Med en dækkeserviet i god størrelse, så er den daglige rengøring gjort hundrede gange nemmere.


Skål og dækkeserviet tages efter måltidet nemt og hurtig over til vasken og skylles af. Alt det overskydende mad ryger snildt i vasken, mens bordet efterlades rent eller er nemt at tørre af.


Hvilke dækkeservietter er gode til børn?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at når man køber dækkeservietter til de helt små børn, så er det bedst først og fremmest at tænke på, at dækkeservietterne skal kunne holde til noget. Små børn har deres egen måde at spise på, og mens de lærer at håndtere de forskellige redskaber, samt maden, så udsættes dækkeservietterne for mange opgaver. De skal derfor gerne kunne håndtere megen forskellig spild og mange ganges rengøring.


Dækkeservietter til små børn behøver ikke kun være funktionelle og have stor holdbarhed. Børn lærer hele tiden og alt kan være en del af deres læring, selv dækkeservietterne. Når du køber dækkeservietter til dit barn, så husk, at du sagtens kan tænke på, hvilket design de har. Er der små dyr på dækkeservietten, der kan hjælpe dig som forældre med nogle gange at distrahere barnet, når maden bliver for meget? Er der balloner i forskellige farver, som barnet kan synes er sjove. Måske i en vis alder, kan der også være tal eller nogle få bogstaver, man kan øve sammen for sjov. Dækkeservietter kan have flere funktioner, end blot at gøre det nemmere at holde området omkring barnet rent.


Dækkeservietter til børn er en alletiders ide

Når mange tænker på dækkeservietter til børn, så tænker de ofte kun på den praktiske del - at rengøringen bliver nemmere. Dækkeservietter kan dog putte mange andre gode ting ind i hverdagen også. De kan gøre en børnefødselsdag meget festligere, fordi de kan se sjove ud i design, være meget personlige, så de passer lige til fødselsdagsbarnet, være en del af indlæring for barnet, og meget mere.


Når barnet lærer at spise og håndtere mad og spiseredskaber, så kan dækkeservietten være en super støtte for forældrene i den tid. Både som en sjov distrahering, når der er brug for det - hvad siger koen på dækkeservietten? Den siger muuuh! Eller som indlæring af de første tal eller bogstaver og dyrenavne. Og farverne kan være sjove og stimulerende at kigge på for barnet.


Dækkeservietter er på mange måder en fantastisk gave til forældrene og deres børn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.