Annonce
Debat

Hvorfor bakker Struer ikke op?

Mads Jakobsen (V). Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Læserbrev: I Dagbladet den 9. januar kan man læse, at ni borgmestre på tværs af partier i det Midt- og Vestjyske har sendt et brev til regering og Folketing om at få udbetalt den lovede kompensation til minkavlerne.

Blandt andet fremhæves at den såkaldte ”tempobonus” som var lovet inden jul, endnu ikke er udbetalt. Minkavlerne har ikke set én eneste krone endnu. Det er der ikke meget tempo over!

Samtidig opfordres der til, at Folketinget får gjort forhandlingerne for den endelige kompensation færdig, således at minkavlerne får vished for deres muligheder for at komme videre.


Jeg ledte forgæves efter Struer Kommunes borgmester blandt underskriverne… Både Lemvig og Holstebro er direkte nævnt som underskrivere. Senere har jeg fået oplyst, at Struer Kommune har takket nej til at være medunderskriver!


Alt sammen såre fornuftige budskaber, som jeg er sikker på, at et stort flertal i Struer Byråd vil kunne bakke op om.

Jeg ledte forgæves efter Struer Kommunes borgmester blandt underskriverne…

Både Lemvig og Holstebro er direkte nævnt som underskrivere.

Senere har jeg fået oplyst, at Struer Kommune har takket nej til at være medunderskriver!

Det er helt uforståeligt, at vores nuværende borgmester ikke bakker op om denne fælles henvendelse.

Det sender et helt forkert signal til de cirka 25 minkavlere, vi havde i Struer Kommune og de godt 100 mennesker, der har tjent til dagen og vejen i dette erhverv. Minkavlerne er vel også en slags mennesker, og kunne i den grad trænge til opbakning i en utrolig svær tid.

Samtidigt placerer det Struer Kommune fuldstændig forkert i forhold til det samarbejde mellem kommunerne i Midt- og Vestjylland, som er så vigtigt, når vi skal have ting til at lykkes. Tiltrækning af uddannelser, infrastruktur med videre sker ikke af sig selv. Det kan kun lykkes ved, at vi samler kræfterne og bakker hinanden op i det Midt- og Vestjyske. Så hvorfor bakker Struer Kommune ikke op?

Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce