Annonce
Navne

Hvis jeg var et dyr? Så var jeg nok en kamæleon...

Ulla Armose mener selv, at hendes største fejl er, at hun vil alting og vil for meget på én gang. - Jeg er lidt fascineret af folk, der nørder og har en phd i noget, de er gået helt i dybden med. Jeg stiler altid mod noget nyt, og det gør måske også, at jeg ikke helt når fordybelsen, siger hun. Foto: Johan Gadegaard.
Ulla Armose, der blandt andet er kendt af mange som produktionsleder for det årlige Børne Melodi Grandprix i Holstebro, fylder rundt. Hun kan lide hvidvin, tapas og Vesterhavet - og drømmer om at stoppe tyngdekraften.

50: Hvordan skal fødselsdagen fejres her under lockdown?

- Det er da også skidesvært! Men vi er nogle venner i en lille boble, og den boble skal have bobler i aften (interviewet foregik fredag, red.). Jeg har købt noget lækker crémant fra Alsace til os. På selve fødselsdagen, lørdag, kommer min mor og hendes mand til frokost. Så det bliver meget stille. Men altså, da jeg blev 40, fik jeg mig heller ikke taget sammen, så den fest holdt jeg først, da jeg blev 44...

Beskriv dig selv med tre ord?

- Kreativ, innovativ, nysgerrig.

Ulla Armose

Hvorfor: Fordi hun fylder 50 år i dag, lørdag den 20. februar 2021.

Titel: Halvtidsjob på UCH, hvor hun arbejder med kommunikation og underviser lidt. Indehaver af firmaet Armose.dk, der beskæftiger sig med visuel kommunikation. Har en master i tværmedial kommunikation. Kendt af mange som den, der hvert år er produktionsleder på Børne Melodi Grandpix i Holstebro.

Privat: Single.

Bopæl: Holstebro midtby

Hvis du kun måtte spise og drikke to ting resten af livet, hvad skulle det så være?

- Vin, hvidvin tror jeg. Gerne fra Alsace. Og så tapas - især den fra Brasserie Ekte. Den kunne jeg godt leve et stykke tid på. Den er fantastisk.

Hvis du kunne genleve en enkelt dag i dit liv, hvad skulle det så være?

- Det er sådan et spørgsmål, som folk med børn og børnebørn nemmest kan svare på, ikke? Nå, men jeg vil sige; dagen i morgen, sådan helt generelt...

Hvis du nu lukker øjnene og tænker på et helt vidunderligt sted, hvor er du så henne?

- Så er jeg ved Vesterhavet. Jeg kommer fra en fiskerfamilie. Min far var fisker i Hvide Sande. Han er død og borte for mange år siden, men havet giver mig på en måde en forbindelse til ham stadigvæk. Og så generelt; vidder og horisonter betager mig vildt.

Arkivfoto fra 2019, hvor Ulla Armose var med til at realisere endnu et sjovt projekt. Sammen med blomsterkunstneren Johnny Haugaard og FGU-elever fra Holstebro julepyntede hun i baggården ved Knudsens på smukkeste vis. Foto: Morten Stricker

Hvis jeg nu kunne svinge tryllestaven give dig et ekstra talent, hvad skulle det så være?

- Jeg har altid drømt om at være virkelig god til møbelsnedkeri. Det, med at kunne et håndværk ned i detaljen, er megafascinerende. Og tænk at kunne designe noget og så selv gøre det helt færdigt. Jeg kan en del håndværk selv, men det bliver altid til noget gaffatape til sidst...

Har du et særligt talent?

- Uanset om det er i mit privatliv eller i mit arbejdsliv, er jeg sindssygt god til at holde mange bolde i luften - og få noget ud af dem. Jeg kaster ikke bare idéer op i luften, jeg realiserer dem faktisk også i praksis.

Hvad nørder du med?

- Komposition - i billeder, i opstillinger, i måden mennesker står i et rum. Jeg kan blive ved. Hvis jeg for eksempel skal lave et maleri, kan jeg bruge vildt lang tid på, hvordan dybden skal være, og flytte rundt med ting, indtil der kommer harmoni i kompositionen.


Tænk at kunne designe noget og så selv gøre det helt færdigt. Jeg kan en del håndværk selv, men det bliver altid til noget gaffatape til sidst...


Hvad vil du gerne udsætte længst muligt?

- Den tyngdekraft, der rammer min krop i øjeblikket...

Ville du gerne have heddet noget andet til fornavn?

- Nej, jeg kunne ikke forestille mig at hedde andet end Ulla. Og jeg kan faktisk ikke rigtigt forstå, hvorfor det ikke er blevet moderne igen.

Hvis du var et dyr, hvilket var du så?

- En kamæleon. Den er god til at finde ud af, hvordan dens omgivelser er og omstille sig efter det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sound Hub Denmark indvier lydkunst

Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce