Annoncørbetalt indhold

Hvilken seng skal du og din partner have?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det på tide at finde en ny flot seng inde til soveværelset, som både du og partneren kan blive rigtig glad for? Så er dette den helt rette artikel for dig. I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du finder frem til den helt rette seng for dig og kæresten.


Annonce

Høj kvalitet

Der er snart ikke noget vigtigere end en god nattesøvn. Hvis vi ikke har sovet godt om natten, så kan det ødelægge hele dagen efter og det kan for eksempel være svært at holde fokus. Det er derfor en god ide at investere i en seng af høj kvalitet, hvis man skal have fat i en ny seng til soveværelset.

Du kan for eksempel vælge at finde en kontinentalseng, som i har plads til inde i soveværelset. Disse er som regel altid meget behagelige at ligge på og rigtig mange danske par benytter dem inde i soveværelset. Find kontinentalsenge her eller gennem andre gode netbutikker.


Køb den på nettet

Det er en god ide at købe den på nettet af flere årsager; det er ofte en del billigere og du kan samtidig få den leveret direkte til adressen. På den måde skal du ikke bøvle med at slæbe den hjem selv og eventuelt op af trapper.

Når du leder efter en komfortabel seng – uanset om det er en kontinentalseng eller ej – så er det også en god ide at tænke på hvilket mærke du køber den i. Og det kan især være en god ide at benytte anmeldelser til at få et bedre billede af, hvilke mærker tidligere kunder har været meget glade for.


Hvor stor skal den være?

Du og partneren bør naturligvis også gøre jer en del overvejelser om, hvor stor denne seng skal være. Det er meget nærliggende at ville have en så stor seng som muligt. På den måde har man rigeligt at plads at sove på og ens fødder bliver ikke hele tiden viklet ind i hinanden, imens man sover.

Men tag også lige et kig på størrelsen af dit soveværelse og spørg dig selv hvor stor en seng du egentlig kan proppe derind. Senge kan fås i mange forskellige størrelser, men soveværelset kan du ikke sådan gøre større. Og det er ikke spor praktisk (eller pænt) hvis sengen optager hele værelset og i knap nok kan bevæge jer rundt derinde uden at falde ned i sengen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.