Annonce
Erhverv

Hvidbjerg Bank udvider butikken med en ny satsning: - Vi håber da på, at det bliver en kæmpe succes

Hvidbjerg Bank vil nu også til at gøre sig i lidt andre omgivelser end normalt. Foto: Morten Stricker
Den lokale bank vil til "at rende" mere efter særligt en gruppe kunder og etablerer sig derfor permanent i et helt nyt miljø.

Struer: Hvis alt går efter planen, vil Businesspark Struer i midten af november få en ny beboer, og der er bestemt ikke tale om nogen typisk iværksætter.

Nej, det er faktisk Hvidbjerg Bank, som rykker ind i erhvervsfællesskabet.

- Vi får et lokale, så vi kan være lidt synlige herude, begynder Lone Gørtz Christensen, som er afdelingsdirektør i Struer.

Annonce

- Vi har rigtig mange kunder herude i forvejen og vil selvfølgelig gerne have nogle flere, og så vil vi gerne støtte op om det lokale erhvervsliv, fortsætter afdelingsdirektøren.

Det er ikke nogen ny filial eller afdeling, som banken nu slår dørene op til i businessparken. Det slår erhvervskundechef Pauli Jeppesen fast.

- Det bliver ikke med åbningstid fra 10 til 16 hver dag. Det bliver efter behov, når vi får sat det i de endelige rammer, siger han:

- Vi vil rigtig gerne snakke endnu mere med dem, der er i huset, og mindst lige så meget med dem, der kommer i huset fremadrettet.

Vi skylder lidt

Aktiviteterne kommer på ingen måde kun til at foregå i det nye glasbur, som Hvidbjerg Bank har lejet sig.

- Vi får mulighed for at bruge de mødelokaler, der er her, så det, vi i vid udstrækning kommer til at bruge det til, er nogle arrangementer, siger Pauli Jeppesen:

- Det kan være arrangementer, vi laver sammen med huset her, og det kan også være nogle, vi selv står for via vores samarbejdspartnere.


Når man går ind i en bank, kan man godt på forhånd have lidt en distance. Der håber vi at kunne skabe et lidt andet miljø, hvor vi er en mere naturlig del af en dagligdag herude.

Pauli Jeppesen, erhvervskundechef, Hvidbjerg Bank


Der er kort sagt tale om en øget og anden form for opmærksomhed omkring bankens tilstedeværelse i lokalområdet.

- Vi vil ikke kun komme her, når vi har aftaler. Vi vil også gerne være en del af det heroppe, forklarer Lone Gørtz Christensen:

- Vi er superstolte af, at vi er den lokale bank, som er tilbage i Struer by og kommune, så vi synes også, vi skylder lidt til erhvervslivet, som betyder rigtig meget for os.

Når det kommer til iværksætterdelen, vil Hvidbjerg Bank nu altså gerne ind med endnu mere støtte og rådgivning, lyder det fra Lone Gørtz Christensen:

- På det område går vi måske nogle gange lidt længere end de andre, fordi det ligger os rigtig nær, at vi kan få nogle erhvervsdrivende på benene og være med til at få dem i gang.

Annonce

Brænder for det

Håbet er at kunne møde iværksætterne på et tidligt stadie og på den måde komme med på rejsen allerede derfra.

- Vi samarbejder med Sound Hub, som også er iværksættere, inden for lydområdet. Det har vi gjort i et par år, og det udvider vi nu til også at handle om andre, siger Lone Gørtz Christensen.

Og i businessparken kommer det ikke til at foregå i så formelle omgivelser, som man normalt kan opleve i en bank, forklarer Pauli Jeppesen:

- Når man går ind i en bank, kan man godt på forhånd have lidt en distance. Der håber vi at kunne skabe et lidt andet miljø, hvor vi er en mere naturlig del af en dagligdag herude.

Det er Hvidbjerg Banks erhvervsrådgivere, som kommer til at være i det nye lokale. Dem er der fire af i Struer-afdelingen, som der i øvrigt ikke bliver ændret på.

- Vi gør det her, fordi vi brænder for området, og vi håber da på, at det bliver en kæmpe succes, siger Lone Gørtz Christensen.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Holstebro

De vil i byrådet og skal forvalte et budget på to-tre milliarder - men at forvalte 2,3 meter fra fortovskant til plakatkant kniber gevaldigt...

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Tiltalt havde efterspurgt Rasmus Paludan: Da han dukkede op, kom hun ikke

Navne For abonnenter

Engelske Theresa har i 20 år taget hånd om balletbørn i Holstebro: - Jeg elsker at undervise dem, der gerne vil undervises

Sport

Corona-isolationen er slut: Dina Thorslund har igen fuld fart på

Livsstil

Mikkel og hans familie holder juleaften for ti børn og 25 voksne, der enten er ensomme eller har det svært økonomisk

Struer

Plan om renovering: Forening vil hive fiskerleje ud ad dødvande

Erhverv For abonnenter

Jeg står stadig op klokken fem og nyder morgenstilheden

Erhverv

Formanden bliver ny driftsleder på varmeværket

Kultur

Arrangør bag Streetfood: - Det var ikke godt nok - vi må kigge indad

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur

Museumsleder stopper: Jesper håber på at hente de sidste millioner hjem til Struer, inden han starter i Randers på mandag

Vestjylland For abonnenter

Efter branden: Der hviler en særlig stilhed over feriebyen, som mistede sit vartegn

Holstebro

Vil give sosu-elever løn under praktik: Vi er nødt til at gøre det mere attraktivt

Annonce