Annonce
Kultur

Hvidbjerg Bank bliver hovedsponsor for ny festival

Overnatning hos Venø Klit Camping er inkluderet i festivalbilletten. Her kan man både medbringe telt eller campingvogn. Arkivfoto: Morten Stricker
Venø Festival får en håndsrækning og et samarbejde med Hvidbjerg Bank, der nu er blevet festivalens hovedsonsor
Annonce

Venø: En ny familievenlig all inclusive-festival ser dagens lys for første gang på Venø, når en gruppe arrangører byder velkommen til Venø Festival. Musikprogrammet, der blandt andet byder på Niels Skousen og Dissing & Las, er på plads, billetsalget går ifølge arrangørerne som det skal, og de frivillige kræfter, som der er brug for på en festival, er ved at melde sig.

Og nu er der også kommet en hovedsponsor bag projektet, nemlig Hvidbjerg Bank, skriver Venø Festival i en pressemeddelelse.

- Ud over pengene er vi naturligvis også glade for den finansielle rådgivning, vi får hos Hvidbjerg Bank. Som frivillige er vi jo drevet af noget andet end likviditetsbudgetter og den slags ting - og som førstegangs-festival er der også rigtig mange administrative ting, der skal på plads, og der er rådgivningen guld værd, siger Sidsel Munkebo Hansen, formand for Venø Festival, i pressemeddelelsen.

Venø Festival finder sted over to dage, 20.-21. juli, hvor det er meningen, at familier skal spise sammen, nyde naturen og musikken sammen og opleve sammen. Alle måltider er inkluderet i festivalbilletten og vil bestå at "gode, lokale råvarer" skriver arrangørgruppen. Samtidig vil der være masser af aktiviteter for både store og små. Venø har længe arbejdet for at få flere turister og beboere til den lille ø, og i den sammenhæng kan den nye festival være en vigtig medspiller, hvilket er grunden til, at Hvidbjerg Bank nu har meldt sig som hovedsponsor.

- Vi er helt afklarede med, at det er uhyre vigtigt for egnen og dermed os alle, der bor i området i dag, at vi får vendt kurven og gør området til et attraktivt sted at besøge og slå sig ned. Derfor støtter vi meget gerne op om et arrangement som Venø Festival, lyder det fra Lone Gørts Christensen, der er afdelingsdirektør i Hvidbjerg Bank.

Udover musikken, maden og drikkevarerne, der blandt andet kommer fra Struer Håndbryg, kan forældre og deres børn opleve krabbeløb, skattejagt og vandreture.

Som førstegangs-festival er der også rigtig mange administrative ting, der skal på plads og der er rådgivningen guld værd.

Sidsel Munkebo Hansen, formand for Venø Festival

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce