Annonce
Struer

Hvem har mon glemt sit haveaffald lige her for enden af en villavej?

Det er blevet bemærket, at der er blevet smidt noget ud for Sarpsborgvej, som kræver en forklaring. Foto: Morten Bang Larsen
Annonce

Struer: Lidt nede ad en skrænt for enden af en sti ved Sarpsborgvej i Struer kunne man torsdag omkring middagstid finde, hvad der med lægmands-øje til forveksling lignede en bunke haveaffald.

Bunken var godt kamufleret set fra stien af, men et par forbipasserende kunne - på afstand - bekræfte, at den altså ikke plejede at ligge der, og at der var tale om haveaffald.

Kiggede man godt efter i græsset, så det også ud til, at et par hjul med forholdsvis brede dæk havde været igennem og sat sig sine spor.

Nu skal det jo så retfærdigvis siges, at der kan være en naturlig og ganske logisk forklaring på bunken af grene og andet godt fra haven lidt nede ad skrænten med den fine udsigt over vand og land.

Så ligger nogen inde med den, hører vi selvfølgelig meget gerne om det, så vi kan få klarhed over mysteriet, som jo er opstået i en tid, hvor genbrugspladserne har lukket.

Tips, forklaringer og andet godt kan sendes til undertegnede på adressen: mola@dagbladetstruer.dk

Det er måske ikke så nemt at se, men for enden af sporene ligger en lille bunke, som bare bliver større, når man kigger ned ad skrænten. Foto: Morten Bang Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce