Annonce
Debat

Hvad så nu Haderup?

Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

Læserbrev: I forbindelse med den varslede lukning af lægeklinikken i Haderup skriver læge Dorthe Hagensen på sin hjemmeside og i pressen, at man fortsat er tilmeldt lægerne i Sunds og er velkommen dèr.

Hvordan forestiller Dorthe Hagensen sig, at det vil være at møde i Sunds, efter at vi i Haderup er blevet snydt så eftertrykkeligt, som det er sket med lægeklinikken?

For godt et år siden erklærede Dorthe Hagensen sig tilfreds med tilslutningen på 500 patienter og udtalte til pressen, at nu var klinikkens drift sikret og truslen om lukning var væk.

Kort efter etablerede Dorthe Hagensen praksis på øen Endelave og sagde, at det ikke ville få betydning for Haderup… men det er en helt anden sag, eller? Det er en grim tanke, men var det med lægeklinik i Haderup for at få patienter til Sunds?

Vi ved godt, at man kunne have ønsket sig større opbakning fra Haderup og omegn.

MEN, men: Dorthe Hagensen har jo ikke meldt ud i pressen eller offentligt på anden måde, at yderligere vækst var et krav for at klinikken kunne fortsætte. Det er muligt, at væksten det sidste år ikke har været i samme tempo som i starten, men det er vel ikke overraskende. Vi kender flere, der har tilmeldt sig de seneste måneder og en naturlig afgang vil der altid være.


Hvordan forestiller Dorthe Hagensen sig, at det vil være at møde i Sunds, efter at vi i Haderup er blevet snydt så eftertrykkeligt, som det er sket med lægeklinikken?

Lise og Anders Holm, Haderup


Derfor føler vi os ført meget bag lyset og en rigtig god forklaring er nødvendig.

For at støtte det lokale initiativ har man forladt sin tidligere læge. Mange har ikke mulighed for at vende tilbage, da flere praksis har lukket for tilgang.

Den planlagte lukning er i øvrigt et rigtigt dårligt signal at sende i disse ”CO2-tider”. Nu skal patienterne til at køre til Sunds eller andre steder hver uge, hvor èn læge kunne have kørt til Haderup et par gange om ugen, når Jens Christian Jensen på et tidspunkt går på pension.

Vi er meget skuffede over Dorthe Hagensens behandling af os. Hun er tilsyneladende ”meget for nyt” og har ingen tålmodighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce