Annonce
Holstebro

Hvad har vi lært af corona-krisen?

Rådhushallen. Foto: Holstebro Kommune
Holstebro Kommune er sammen med borgere og partnere i gang med at samle de hidtidige erfaringer fra krisehåndteringen.
Annonce

Holstebro Kommune: Holstebro Kommune har stået i en altoverskyggende sundhedskrise. På kort tid og under et stort pres blev organisationen ændret. Hvilken læring trækker Holstebro Kommune ud af sundhedskrisen, som kan bruges fremadrettet i organisationen? Hvordan fastholder Holstebro Kommune et højt kvalitetsniveau samtidig med, at hastighed og pres påvirker organisationen?

Spørgsmål som disse håber Holstebro Kommune at kunne få svar på, når der i disse dage bliver sat gang i en evaluering, der involverer borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere i Holstebro Kommune. Den værdifulde viden om, hvordan organisationen, borgere og samarbejdspartnere har oplevet den særlige tid, skal omsættes til nogle anbefalinger om, hvordan Holstebro Kommune kan yde en bedre velfærd i en ny dagligdag og dermed være godt gearet til fremtiden.

Annonce

Stejl læringskurve

- Vi har på de to måneder fået etableret en stabil hverdag i den nye corona-virkelighed. Læringskurven har været stejl, og jeg tror ikke, at vi har toppet endnu. Derfor går vi i gang med en evaluering af forløbet, så vi kan tage ved lære af både det gode og det vanskelige, vi har oplevet i corona-perioden, siger kommunaldirektør Lars Møller i en pressemeddelelse.

Evalueringsmetoderne inkluderer fokusgruppeinterview til ledere og politikerne, spørgeskemaer til medarbejderne og telefoninterview til borgere, virksomheder, samarbejdsparter mv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce